6 geniale cosmeticaproducten op een rijtje

geniaa;

Er bestaan onder cosmeticaproducten van die pareltjes, producten die (naar mijn mening) echt iets voor je kunnen oplossen en dus vrij geniaal zijn. In deze blog som ik wat “slimme” make-upproducten voor je op en vertel waarom ze echt een aanrader zijn!

1. Concealer speciaal geschikt voor roodheden

Ik heb in een video verteld over de kleurenleer en zo ook welke kleuren bij jouw ogen kunnen passen. Maar de kleurenleer gaat verder in de make-upwereld. Groen staat namelijk tegenover rood in de kleurencirkel en daardoor heffen deze twee kleuren elkaar op. Ideaal als je bijvoorbeeld een rood puistje moet verbergen. Dan kun je hier echt ideaal een groene concealerstick voor gebruiken. HEMA, Catrice, NYX, Clinique en nog veel meer andere merken hebben groene concealers in hun assortiment! Ook zijn er groene primers verkrijgbaar, voor mensen die een gehele rode huid hebben.

 

2. Mascara die alleen met warm water afwasbaar is

Deze mascara is een geniale uitvinding voor mensen die willen zwemmen of door de regen moeten fietsen. Ik noemde hem in mijn vorige blog al een keertje, maar ik vind dit zo’n geweldige uitvinding dat hij nog wel een keertje genoemd mag worden :).

3. Lash Fibers

Lash fibers zijn hele kleine vezeltjes die zorgen dat je wimpers enorm verlengd worden. Het werkt als volgt: je brengt een laagje mascara aan, daarna een laagje vezels die vanzelf aan de mascara blijven plakken, en vervolgens breng je nog een laag mascara aan om ervoor te zorgen dat de vezels extra goed blijven zitten. Catrice heeft een lash fiber product (€4,60), en met die vezeltjes krijg je dit resultaat:

Als je heel goed kijkt zie je de kleine vezels aan de uiteinden van de wimpers. Bizar effect toch? I totally love it!

4. Poriën-verkleinende dagcrème

Dit is een van mijn meest favoriete producten als mijn poriën echt vergroot zijn, bijvoorbeeld op de T-zone. Dr. Brandt heeft een geweldig product in het assortiment dat er direct voor zorgt dat je poriën zich verkleinen en veel minder zichtbaar zijn. Ik was echt verbluft door het resultaat en had eigenlijk niet verwacht dat het serieus zou werken! Pores No More by Dr. Brandt kost €39.95 en is verkrijgbaar bij Douglas.

5. Zilvershampoo

Op elke fles zilvershampoo staat wel een afbeelding van oudere mensen met grijs haar, maar dat is niet waarom ik zilvershampoo in deze top 10 heb gezet. Zilvershampoo werkt namelijk echt geweldig bij gelig blond haar, bijvoorbeeld als je het net hebt geverfd. Dan zorgt zilvershampoo ervoor dat het gele uit je haar eruit gaat en veel minder sterk wordt.

6. Night Repair van Estée Lauder

Dit is een product dat ik nog veel meer moet gaan uitlichten want OMG, als er een fantastischer product voor de nacht bestaat… Nou dan ken ik het niet. Maar dit is echt een soort van summum product voor echt iedereen. Ik gebruik het als ik een uitbraak heb op mijn gezicht, een aanval van puistjes, onzuiverheden, wondjes, roodheden, ehmmm noem maar op! Het is een soort wonderserum, de ochtend nadat ik een nacht met dit serum heb geslapen, zijn al mijn onzuiverheden echt met 80% verminderd. Het is echt bizar maar het werkt awesome, ook tegen kleine rimpeltjes en craquelé. Mijn moeder (54) gebruikt het tegen haar rimpels en ik gebruik het tegen onzuiverheden. Het werkt gewoon geweldig! Dit serum kost wel wat meer geld dan de gemiddelde producten die ik op mijn blog post, maar het is het heeeeelemaal waard!! (vanaf €70 bij Douglas)

Dit was mijn top 6, ik hoop dat ik komende tijd nog veel meer van deze soort producten ga ontdekken want het is gewoon geweldig om echt resultaat te hebben van de cosmetica waar je geld aan besteed! Heb jij nog een toevoeging van een product? Dan hoor ik het graag! Let me know!

handtekening

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *