Beautytrends 2015

beauty 2015

Altijd leuk om te zien dat mode ook beauty beïnvloedt. In een artikel over modetrends 2015 sprak ik al over de fantasiewereld waar de designers zich in waanden om de collecties voor spring/summer 2015 te creëren. Nu zie je sterk dat deze lijn wordt doorgetrokken in de beautytrends voor 2015.

Trend 1 Fairytale colors
De kleuren voor dit voorjaar in de make-up zijn heel dromerig en sprookjesachtig. Dit zie je duidelijk terug in de kleuren die Dior introduceerde. Dat zijn hele mooie zachtgroene en hele zoete roze tinten. Echt geweldig! Zeker de combinatie met groen en rose is zo onverwacht, maar oh zo mooi!

Trend 2 Licht shiney lippen
Matte lippen was vorig jaar een grote trend en hij zet nog even door. Maar wat je nu ook ziet zijn licht shiney lippen. Je kunt een matte lipstick aanbrengen en een mooie gloss erover heen om toch dat shiney effect te krijgen. Heb je erg droge lippen door het koude weer? Je kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld eerst een oogcrème aan te brengen op je lippen, voordat je je lipstick aanbrengt. Oogcrème werkt geweeeeldig op je lippen!

Trend 3 Princess Cheeks
Wat ook een duidelijke trend is zijn hele zoete roze tinten op je wangen! De blushes zijn echt geweldig, zulke mooie zachte en vooral roze tinten.

Trend 4 Lots of Highlight – Shiney Skin
Er wordt heel veel gespeeld met licht dit voorjaar! Er worden veel verschillenden highlighting producten uitgebracht, sommigen in poeder en anderen in crèmevorm. Maar je huid mag er stralend uitzien en een beetje highlight kan daar echt een geweldige bijdrage aan leveren!

Trend 5 Vlechten
De french braid is weer helemaal terug! Je ziet veel ingevlochten haar, maar ook mooie paardenstaarten met heel stijl haar.

Trend 6 Eyeliner
Wat je ook terugziet is de eyeliner! Je ziet vrij rustige make-up met een dikke eyeliner. Niet zo zeer met een wing, maar gewoon een volle streep langs je wimpers!

Trend 7 Naturel/lichte nagellak
De nagels zijn dit voorjaar heel naturel en vaak in lichte tinten. Ik vind dit heel erg mooi omdat het echt zo’n voorjaarsgevoel kan geven. Daarnaast zien lichte nagels er ook zo heel clean & fris uit. Erg mooi!

Dit waren de trends die ik tot nu toe heb gespot! Ze zijn echt zo mooi en weerspiegelen heel goed het ultieme voorjaarsgevoel! Heb jij nog andere trends gezien? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Lotje

 

 

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *