Budgetproduct vd week: Catrice Liquid Camouflage

liquidft

Soms wil je een concealer die net dat beetje extra geeft zoals goede dekking, extra oplichtend en perfect blijvend gedurende de dag! Catrice heeft niet lang geleden deze nieuwe concealer uitgebracht: “Liquid Camouflage High Coverage Concealer” en ik ben absoluut fan! In deze blog geef ik een product review van deze geweldige concealer!

Wat mij als eerste opviel aan deze concealer:

  • Hij dekt als een camouflage
  • Hij werkt super gemakkelijk uit
  • Je hebt heel weinig product nodig
  • De applicator werkt fijn en hygiënisch
  • Hij is waterproof (ideaal voor in regenachtige tijden)
  • De kleur is oplichtend en past zich makkelijk aan, aan je eigen teint

Waar kun je de liquid camouflage van Catrice voor gebruiken?

Hij is ideaal voor het wegwerken van kringen onder je ogen, maar ook voor rode vlekjes of oneffenheden, tattoo’s of pigmentvlekken. Omdat hij waterproof is blijft hij ontzettend goed zitten, en dat verbaast me heel erg! Soms heb je dat je concealer gedurende de dag toch wat wegvaagt en dat heb je al veel minder snel met een echt camouflerend product. Het nadeel van camouflageproducten, vind ik persoonlijk, is dat ze vaak vrij dik zijn en je móet echt de juiste kleur pakken anders heb je een probleem en zie je er veel te “gemake-up’t” uit. Daar heb je met dit product van Catrice absoluut geen last van.

Heb ik nog minpunten kunnen ontdekken aan het product?

Als ik een minpuntje moet opnoemen is het dat dit product wel in de lijntjes van je huid trekt, zeker als je grove poriën hebt of rimpels. Dus dan zou ik adviseren om eerst een primer aan te brengen om dit te voorkomen. Ik ben ontzettend fan van de Prime & Fine-lijn van Catrice, dus wie weet is dat een oplossing voor als je een grove porie-structuur hebt of wat lijntjes.

Ik hoop dat je deze productreview leuk vond en heb je nog vragen, tips of suggesties? Laat dan een comment achter onder mijn blog!

handtekening

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *