De leukste tips voor avondmake-up

tips-avondmakeupft

Avondmake-up is een van mijn meest favoriete soorten make-up ten aller tijde! Waarom? Omdat je ’s avonds toch juist dat beetje extra kunt geven aan je make-up omdat het minder heftig over komt als het schemert of donker is. Daarnaast ga je ’s avonds lekker uit eten of naar een feestje van vrienden of naar de bios of de kroeg in. Het maakt niet uit! Maar ’s avonds gebeuren de leukste dingen! Daarom wil ik je tips geven en inspiratie om het beste te halen uit je make-up voor in de avond!

Tips voor avondmake-up

1. Extra eyeliner

eye

Eyeliner is een van de handige trucs die de opslag van je ogen net iets intenser maakt, die je wimpers nog voller laten lijken en eyeliner is voor mij sowieso een all-time favorite! Wat je kunt doen als je ’s avonds uitgaat is bijvoorbeeld je eyeliner net een klein beetje dikker uit laten lopen dan je normaal gesproken zou doen óf er een geweldige winged-eyeliner van maken!

2. Smokey eyes

douglas2

Er is eigenlijk nooit een excuus nodig om een goede smokey eyes te maken! Maar voor een avondmake-up is deze look zo geschikt! Hij is vrij heavy maar dit hoeft niet perse! Smokey eyes zijn op meerdere manieren te creëren! Weet je nog niet precies hoe je een smokey eyes kunt maken? Ik heb er meerdere tutorials over gemaakt, bijvoorbeeld deze over een palette van Douglas!

3. Kohlpotlood

eyes3

Door een extra lijntje kohlpotlood op het binnenste randje van je wimpers te zetten krijg je echt een extra intens effect! Wil je je ogen groter maken? Dan kun je beter onder je onderste wimpers een randje zetten met kohlpotlood!

4. Glitter eyeliner!

nye-look

Glitter eyeliner is een heel leuk en subtiel detail dat je kunt toevoegen aan je make-up op een gemakkelijker manier! Op bovenstaande foto heb ik het in combinatie met een smokey eye make-up! Heb je misschien al eyeliner? Dan kun je alsnog langs of op je zwarte eyeliner een glitterlijntje zetten! Heel erg feestelijke en het geeft je ogen dat beetje extra glamour!

5. Heavy lips!

Foto 04-02-15 17 57 30

Juist voor een avondmake-up vind ik een donkere kleur lippen of een lekkere felle kleur zoals rood een super goede keuze! Het geeft je een sterke uitstraling in het algemeen! En daarvoor heb je alleen lipstick nodig:)!

6. Valse wimpers

grwm lotje euser eyes

 

Valse wimpers ofwel nepwimpers kunnen je ogen echt een WAUW-effect geven! Ik heb op bovenstaande foto de valse wimpers van Eylure op! Nummer 100!eylureft

 

Ik hoop dat je alle tips leuk vond om te lezen en dat je er iets van opgestoken hebt! Heb jij nog tips voor een fantastische avondmake-up? Laat het me weten in de comments!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *