Dermatoloog aan het woord – Donkere kringen & camouflagetherapie

Ik hoop dat je dit artikel interessant vond over camouflage en donkere kringen en mocht je nog vragen hebben, stel die dan onder de blog in een comment!

Over Dr. Heydendael:

drheydendael
“Mijn naam is Dr. Heydendael en ik ben bijna 10 jaar dermatoloog. Met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s in het ziekenhuis in Haarlem, het Spaarne Gasthuis.
Daar behandel ik vele patiënten met huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld verschillende vormen van huidkanker, onrustige moedervlekken, psoriasis en eczeem. Veel mensen komen nog steeds veel met hun huid onbeschermd in de zon en ik geef vol enthousiasme uitleg over hoe de huid beter, ook op een leuke manier, beschermd kan worden.
Daarnaast ben ik samen met een collega gespecialiseerd in de behandeling tegen overmatig zweten in de oksels. In het Spaarne Gasthuis is daarover veel expertise aanwezig bij de artsen. We behandelen mensen met de miraDry, daarover geef ik meer uitleg op www.dryclinic.nl.
Ik schrijf in het gezondheidsmagazine “Lijf en Gezondheid” en op de websitewww.gezondheidsplein.nl kun je me vinden in de rubriek vraag een aanbod. “

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *