DIY Tip – voor een ultra zachte huid

Vandaag wil ik een super makkelijke tip meegeven voor een ultra zachte huid en het ideale is: hier hoef je geen speciale spullen voor aan te schaffen. Het is heel makkelijk, alles wat je nodig hebt is een banaan en honing. In de video hieronder laat ik zien hoe het werkt!

In de video heb ik banaan gebruikt. Banaan is niet alleen gezond om te eten maar ook voor je huid. De vetzuren in een banaan zijn anti-aging en een banaan bevat veel vitamine C, magnesium en kalium. Ook heb ik honing gebruikt, honing heeft een verzachtende, zuiverende anti-bacteriële werking. Daarnaast zorgt dit maskertje er ook nog voor dat je dode huidcellen verwijderd worden en je huid wordt er ook strakker en super zacht door. Ideaal ook als je last van onzuiverheden hebt, zoals puistjes of mee-eters. Dit maskertje kalmeert, hydrateert en voedt je huid! Ik moest deze tip echt met jullie delen want ik vind het geweldig!

Ik ben benieuwd of jullie het ook gaan proberen, en laat me weten wat je ervan vond!

Liefs,

Lotje

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *