First beauty vlog: “How to do – Nude lips”

Good morning! Vandaag post ik mijn eerste beautyvlog. Ik wilde al een lange tijd heel graag een filmpje maken over make-up omdat het via video toch makkelijker is om dingen uit te leggen.

 

Deze eerste vlog gaat over how to do nude lips met behulp van drie make-upproducten van Essence. Ik ga ook video’s maken met luxe make-upproducten maar voor deze aftrap wilde ik het heel toegankelijk maken door producten te kiezen die voor iedereen betaalbaar zijn!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en vind het heel leuk als jullie een reactie achterlaten!

Let me know what you think!

 

Groetjes,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

8 Comments

  • Klopt @olivia ik zet mijn filmpjes op vimeo, omdat je daar betere kwaliteit hebt! Op youtube wordt het toch iets onduidelijker. Maar als mensen het toch fijner vinden om op youtube te kijken, kan ik daar ook mijn filmpjes wel posten!

  • Ahh bedankt voor je comment! Het is nog even aftasten hoe ik mijn filmpjes wil maken en wat het beste werkt! Haha ja dat is grappig he, om iemands stem voor het eerst te horen :D.

 1. Superleuk Lot! Heb aandachtig zitten kijken. Staat mooi die nude lippen. Ik vind zelf altijd rood en roze mooi. Weet jij een lippenstift die een beetje goed is en je lippen een beetje rood maakt? Niet te erg maar dat het ietsje kleur geeft?
  Doe je verder ook aan verzoeknummers? Wat ik lastig vind is dat als ik zwarte of grijze eyeliner op doe, ik gelijk zo donker lijk (heb natuurlijk ook donkere ogen en donker haar). Maar toch vind ik een eyeliner of oogschaduwtje wel leuk. Weet jij welke kleuren ik dan zou kunnen doen? Ik ben benieuwd naar je volgende filmpjes! En oh ja: ik vins filmpjes over haren, hoe je je haar leuk kan doen ook altijd heel leuk! Liefs, Meer

  • Haay Meer,
   Wat onwijs leuk dat je hem hebt bekeken! Morgen post ik een filmpje over hoe je long lasting krullen en volume krijgt! Ik zal een filmpje voor je maken over hoe je met donkere ogen toch een mooi effect krijgt met eyeliner én oogschaduw! Goeie requests :)!! Wat betreft de lipstick… hmmm ik gebruik nu een lipstick van Estee Lauder en die kleur zit net tussen rood en rose in, “Pure Color” heet de lijn en de kleur zelf heet “Pink Riot”. Aanrader! Hij komt natuurlijk over maar geeft toch een mooie kleur en klein shimmertje! Liefs!

  • Haha thanks Gertjan! Ik maak binnenkort ook een filmpje speciaal voor mannen, dus houd me in de gaten ;). Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *