Hoe krijg je fantaaaastische wimpers?

Niet iedereen heeft natuurlijk geweldig lange wimpers van zichzelf, maar een goede mascara kan echt het verschil maken! Ik wilde al een hele tijd een nieuwe video maken over alles dat met wimpers te maken heeft. En dat is gelukt! Ik vertel je over de allerfijnste mascara’s maar ook mascara’s die ik absoluut niet fijn vind. En ik geef je tips hoe je je mascara kunt aanbrengen voor de langste wimpers! Bekijk hieronder de video!

Ik ben heel benieuwd wat je van deze video vind, en als je nog vragen of suggesties hebt/dingetjes die je kwijt wilt… Laat dan een comment onder mijn blog achter!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *