XMAS is coming – Haar tutorial

 

Wat gaat de tijd snel! Over vier weken is het gewoon al kerst! Tijd om alles uit de kast te halen en je helemaal op te tutten! Maar soms kan het best lastig zijn om aan inspiratie te komen voor je kerst look, dus ik heb een video gemaakt met een haar tutorial om je nog wat inspiratie mee te geven voor aankomende kerst!

Het is een look die super simpel is, waar je weinig spullen voor nodig hebt en je in 5 minuten voor elkaar hebt. Want kerst is al druk genoeg ;)! Bekijk hieronder mijn tutorial:

Wat zijn jullie plannen dit jaar? Ik moet nog sowieso het perfecte kerstjurkje op de kop tikken en cadeautjes inslaan! Als ik mijn dress heb gevonden zal ik nog wel even een foto delen op mijn instagram!

Ik hoop dat mijn video je helpt om jouw kerstlook nog een boost te geven en wens je alvast veel succes met alle voorbereidingen.

XOXO,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *