Lichte make-up voor de feestdagen!

Ik kreeg een verzoek om weer een make-uplook te creëren voor de feestdagen en dan niet een al te zware look. Super leuk dat ik een verzoek kreeg en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan! In onderstaande video zie je hoe ik een lichte make-up creëer voor kerst!

Bekijk hieronder de video:

Zie hier de voor- en nafoto!

voornakerst

De producten die ik heb gebruikt zijn:

Foundation, Contouring en Blush:
Rimmel “Wake me up” foundation
Essence “Contour set”
W7 – Blush Duo
Benefit – “Whatt’s Up” Highlightstick

Ogen:
W7 – “In the Mood” + “Lightly toasted in the buff” oogschaduwpalettes
Catrice – Oogschaduw “Trio Deluxe”
Essence – Mascara ” Get Big Lashes”
Merkloos – Brons oogschaduwpotlood
Make-up Studio – Bruin oogpotlood

Lippen:
Rimmel – nr. 45 “Kate” Long lasting lipstick
Essence – XXXL lipgloss nr. 13 “Nude Mood”

Wenkbrauwen:
Catrice  – Wenkbrauwpoeder Duo

Ik hoop dat je deze tutorial leuk vond en als je nog vragen of suggesties hebt, zet ze dan in de comments!

handtekening

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

  1. Wauw, jij bedankt dat je ook echt de moeite hebt genomen om dit filmpje op te nemen en gewoon precies wat ik nodig had! Je bent prachtig en geniet echt van je filmpjes. ik ga deze make-up look van je overnemen !! Zo mooi, dankjewel

    Fijne feestdagen en dat we nog maar veel van je mogen horen.

    Liefs alliyah xxxxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *