L’Oreal Hair Fashion Night- Hoe was het?!

Afgelopen week organiseerde L’Oréal de Hair Fashion Night in Amsterdam en ik was uitgenodigd! Dus ik vroeg mijn lieve vriendin Marieke of ze mee wilde gaan en donderdagmiddag gingen we samen op weg! Ik heb alles van die avond gefilmd en daar een vlog over gemaakt! In deze blog vertel ik je meer over de avond en laat je ook de video zien!

Het event vond plaats in de Westerkerk in Amsterdam en Marieke en ik waren voorafgaand aan de avond nog op zoek naar een terrasje om even wat te eten en alvast een wijntje te drinken (celebration is errrrything). Dat bleek niet super makkelijk, alle terrassen zaten BOMVOL! Uiteindelijk gelukkig toch een terras gevonden bij Spanjer en van Twist. Echt een aanrader! Je zit letterlijke aan de gracht, er zijn heerlijke snacks, prima wijn en niet te ingewikkeld of duur!

Daarna gingen we richting de Westerkerk, waar L’Oréal iedereen verwelkomde met een glas bubbels. Altijd goed natuurlijk!! Daarna gingen we naar binnen, we kregen muntjes voor drinken en een platte grond. Het idee was dat je langs alle “Bars” ging. De Color bar, de Styling bar en de Care bar! Dan kreeg je in een boekje jouw adviesproducten aangekruisd en die zouden dan in je goodiebag komen:)!

 

Hieronder wat impressiefoto’s! 

Je kreeg dus echt advies op maat, wat heel erg leuk was! Vooral in het begin van de avond was het nog niet zo druk, en dat was heel relaxt!

Marieke kreeg als advies de producten van de anti-haarbreuklijn. Die lijn heb ik ook net heb gereviewd! Ik kreeg de lijn kleurbehoud als advies, omdat ik mijn haar zo vaak kleur!

Serie Expert Hair Fashion Niight

De Colorbar ging zowel over permanente als tijdelijke kleuring. Wij hebben alleen bij tijdelijke kleuring gestaan. En L’Oréal had allemaal pasteltinten meegebracht, super vet! Dit wil ik nog wel een keer uitproberen… Het is alleen minder geschikt voor werk hmmm….hair fashion night

Daarna gingen we naar de stylingbar, en dat was awesome! Maar het was ook ontzettend druk, we hebben echt wel even moeten wachten! Achteraf hadden we dat als eerste moeten doen want daarna zagen we er zó leuk uit! Onze haren waren heel mooi gestyled!

HFNNL

Bekijk hieronder de vlog die ik heb gemaakt van deze avond! We hebben het zo leuk gehad! Het was sowieso heel gezellig, de sfeer was goed en eten en drinken was top geregeld! Ik hoop dat we nog veel meer van deze avonden gaan beleven want het is gewoon een hele belevenis en daarna voel je je zo geïnspireerd!!

Ik hoop dat je deze blog leuk vond, ik heb in ieder geval heel veel plezier gehad om alles te maken en te editen (al was het wel super veel werk haha!!).

Tot snel!

Lotje (& Marieke)

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *