L’Oréal Review Serie Expert + Hair Fashion Night 15 Juni

In deze blog review ik de nieuwe producten van L’Oréal Serie Expert Inforcer en vertel ik je meer over de Hair Fashion Night waar je je voor kunt aanmelden! Op 15 juni organiseert L’Oréal Professionel namelijk de Hair Fashion Night. Een heel leuk initiatief waarbij je een afspraak kunt maken bij een kapper bij jou in de buurt voor een persoonlijk en gratis stijlingsadvies!

Altijd al eens jezelf afgevraagd wat het beste bij jou past qua kapsel of stijl? Via deze link kun je kijken welke kapper het dichtst bij jou in de buurt zit en een afspraak maken op 15 juni maken voor een persoonlijk stijlingsadvies!

Ik dacht laat ik meteen wat nieuwe producten testen van L’Oréal, waaronder van de Serie Expert de Inforcer Shampoo & Masker en de Glow Stick! Wat ik ervan vond lees je hieronder:

L'Oreal serie Expert

Serie Expert Inforcer Shampoo

Als allereerst was ik meteen weg van de Serie Expert Inforcer Shampoo! Hij brengt gemakkelijk aan, schuimt goed en je haar voelt er direct veel prettiger door. Minder droog en veel verzorgder!

Serie Expert Inforcer Masker

Daarna heb ik ook het Serie Expert Inforcer masker gebruikt, dat heb ik de eerste keer 1-2 minuten laten inwerken omdat ik haast had. Ik moet eerlijk zeggen, ik was er op het eerste gezicht niet super enthousiast over. Ik merkte weinig verschil maar ik had het masker dus ook vrij kort laten inwerken. Waarschijnlijk dus mijn eigen schuld ;).
Maar… ik wilde het nog een kans geven omdat ik zo enthousiast was over de shampoo! De tweede keer dat ik hem gebruikte heb ik braaf de gebruiksaanwijzing gevolgd en het masker 3-5 minuten laten inwerken. En toen merkte ik wel echt duidelijk verschil! Mijn haar voelde gladder, zachter zonder futloos te worden. Ook toen ik het föhnde had ik helemaal geen extra verzorgingsproducten nodig om het glad te maken. Het zag er direct veel beter uit! Alsof ik zo van de kapper afkwam. Wauw!

Tecni Art Glowstick

Daarna heb ik ook een ander nieuw product van L’Oréal geprobeerd: de Tecni Art Glow Stick. Een heel bijzonder product wat ik nog nooit eerder had gezien. Het is een doorzichtige stick die je zo kunt strijken langs je haren en waardoor je haar letterlijk moet gaan glowen.

Ik was erg benieuwd of het ook zo zou werken! Ik heb de stick aangebracht op zowel de lengtes als de aanzet van mijn haar. Dat was super makkelijk en snel en ik zag eigenlijk direct al resultaat. Wel borstelde ik het nog even door (geen idee of dat wel de bedoeling was haha!) en daarna glansde mijn haar enorm! Ook de pluizige kleine haartjes bij de aanzet waren veel minder frizzy, echt super fijn! Omdat het ook zo’n klein formaatje is, kun je hem heel makkelijk meenemen in je tas! Ideaal als je een stuk hebt gefietst en je haar is helemaal pluizig geworden! Even die Glow Stick eroverheen en tadaaaa… je haar ziet er meteen veel beter uit!!

In onderstaande video review ik de producten ook en vertel ik er nog wat meer over:

Ik hoop dat je deze blog leuk vond en als je nog vragen of suggesties hebt, let me know! En ik zou zeker overwegen om je aan te melden bij de Hair Fashion Night op 15 juni!

XOXO,

Lotje

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *