Over Lotje Euser

Mijn naam is Lotje Euser, ik ben afgestudeerd communicatieadviseur (BACH) , schoonheidsspecialiste en ondernemer.

lotje euserSinds mijn zestiende heb ik altijd in de mode gewerkt en op deze manier is mijn passie voor kleding ontstaan. Ook heb ik een opleiding voor schoonheidsspecialiste gedaan omdat ik ook erg van beauty houd. Tijdens deze opleiding ontdekte ik pas hoe groot mijn passie voor schoonheid is! Of het nou een mooi nieuw jurkje is, of een goede lipstick, ik vind het geweldig!

Via mijn website probeer ik regelmatig blogs en vlogs te posten over beauty en fashion. Ik vind het ontzettend leuk om beauty toegankelijker te maken. Veel mensen denken dat make-up aanbrengen ingewikkeld is of juist niet voor hen bedoeld is. Maar ik wil juist laten zien dat het niet moeilijk is en dat iedereen een bepaalde look kan creëren. Ik vind het fijn dat je zelf goed in je eigen vel zit en zelfverzekerd bent over je uiterlijk. Beauty en fashion kunnen daar een goede bijdrage aan leveren vind ik.

Heb je suggesties of vragen, dan kun je altijd contact met mij opnemen of laat een reactie op mijn website achter, want dat vind ik echt heel erg leuk! Je kunt je ook abonneren op mijn youtubekanaal. Zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe video’s die ik post!

Veel liefs,

Lotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *