Maak kennis met Shop Bee!

shopbeeft

Ik wil jullie graag laten kennismaken met Shop Bee en iets meer over vertellen over dit geweldige concept! Shop Bee is namelijk een enorm handige website waar je alle mode musthaves van dit moment vindt!

Schermafdruk 2015-06-11 14.47.15 Schermafdruk 2015-06-11 14.46.53

Als jij geen genoeg kunt krijgen van online shoppen, als jij even niet meer weet waar je je outfit inspiratie vandaan moet halen, of als je gewoon al het nieuws van verschillende webshops wilt bijhouden, ben je bij Shopbee aan het juiste adres! Shopbee heeft namelijk alle fashion musthaves op een rij.

Shopbee richt zich voornamelijk op de laatste trends van fashion bloggers en populaire webshops. Wij zijn elke dag opzoek naar de leukste musthaves op de leukste webshops. Zo zijn wij het centrale punt om doorverwezen te kunnen worden naar verschillende fashion webshops. It’s so simple, it’s so fashion!

Net zoals de meeste vrouwen in Nederland houdt ook Shopbee van betaalbare prijzen. En omdat wij niet willen dat je achteraf spijt krijgt van die o-zo-dure aankoop,  proberen wij niet alleen de leukste fashion musthaves te vinden maar voornamelijk ook de betaalbare. Fashion hoeft niet duur te zijn!

PS: Wat ik zelf ook ontzettend leuk vind is Bee outfits.Ideaal als je niet weet hoe jij een mode-item moet combineren! Dat houdt het volgende in:

Heb jij binnenkort een feestje of heb jij laatst een fashion item gekocht, maar weet jij niet wat erbij past? No worries!
Stuur een mailtje naar info@shop-bee.com en vraag ons om helemaal gratis een outfit voor jou samen te stellen!! Stuur eventueel nog een foto van het item dat je al hebt. Heb je nog bepaalde eisen? Geef dat dan ook door en jouw samengestelde outfit door ons komt op deze pagina! Vergeet niet je maten door te geven!

Schermafdruk 2015-06-11 14.52.15

Bekijk hier alle mode must-haves van Shop Bee! Je kunt ze natuurlijk ook liken op Facebook of volgen op Instagram!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *