Modemusthaves voor najaar 2015!

Ah september is aangebroken en ik heb al zelfs een openhaardluchtje buiten kunnen onderscheppen! Daar krijg je echt najaarsgevoelens door! Daarom tijd voor een nieuwe blog over modemusthaves voor het najaar 2015. Daarmee bedoel ik items die je zeker te weten in je kast moet hebben dit najaar! tumblr_nu63v83MUw1syltubo1_1280

1. Pencil skirt

De pencil skirt is een heel strak model rokje die op of over de knie valt. Ideaal voor op kantoor of in combinatie met een mooie blouse. Ik ben dol op deze lengte rokken, het geeft iets heel chiques aan je uitstraling. Het rokje op het collage is van ZARA en kost rond de €60.

2. Leatherlook legging

Achja, deze blijft maar terugkomen, ze zitten ook zooo geweldig! Heerlijk in combinatie met laarzen of een goede pump of sneakers. Alles kan eigenlijk! Ik had er eentje van de H&M waar ik serieus drie jaar mee heb rondgelopen. Inmiddels ligt die in de vuilnisbak en is het tijd voor een nieuwe! Ik loop dus binnenkort weer even de Hennes binnen. Voor €19,95 heb je er al eentje geloof ik zo.

3. Vachtjes

Vorig jaar zag je al van die heerlijke harige vesten. Die komen dit jaar ook weer terug! Ook zie je weer veel imitatiebont, bijvoorbeeld verwerkt tot een leuk gilletje of een vest.

4. Omslagdoeken/poncho’s

Ook deze zijn niet te missen als najaarsitem. Ik ben zelf een groot voorstander van grote shawls als omslagdoeken gebruiken, ideaal voor over een colbertje of leren jack. Maar een poncho is wellicht praktischer omdat die minder makkelijk van je schouders afglijdt.

5. Pumps

Je moet elk najaar een goed stel hakken in de kast hebben, een dichte pump die je lekker onder een jeans of rokje of jurkje kunt dragen. Liefst met een mooie naaldhak, maar als je voor een dikkere hak kiest, snap ik dat ook wel (loopt comfortabeler).  Mijn persoonlijke voorkeur qua kleur gaat uit naar zwart, grijs of cognac.

6. Crop top

Yassss! Ik was zooo blij toen ik verschillende crop tops zag in de collecties!!! Ik heb mijn crop top deze zomer nog niet kunnen vinden, maar dit najaar krijg ik een herkansing. Crop tops met lange mouwen zul je ontzettend veel zien! Leuk in combinatie met een pencil skirt bijvoorbeeld. Als het koud wordt kun je er een heerlijk wollen vest overheen dragen, geen excuses dus om er niet eentje te kopen :D! De Crop Top in het collage is van Topshop en kost €48,-

7. Over-knee laarzen

Ah ook weer zo’n geweeeeeldig item, de over-knee laars! Het staat oh-zo-chic en maakt je benen heerlijk lang en slank. Leuk in combinatie met een skinny jeans of zo’n leatherlook legging. Ik ben gewoon helemaal verliefd als het om deze soort laarzen gaat. Deze staat ZEKER op mijn wishlist. (eerst even sparen voor een echt lederen paar)

8. Basisjurk

Ik weet niet heel goed de benaming voor deze soort jurk, dus ik noem hem de basisjurk. Hij heeft een aangesloten model, lange of driekwart mouw, komt in een rustige uni-color en de lengte is net boven, op of onder de knie. Er is eigenlijk niets speciaals aan deze jurk, maar hij is zo ontzettend goed te combineren met andere items en daarom moeeeeet je er eentje in de kast hebben!  Combineer hem met een bontgilletje, imitatieleren jack, colbertje of oversized vest en je hebt elke dag weer een ander feestje!

Ik hoop dat je deze blog leuk vond om te lezen en mocht je nog aanvulling hebben, laat het me weten in een comment! Ook vragen en andere dingetjes kun je daarin natuurlijk kwijt!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *