Modetrends Voorjaar 2017

Wat ik het leukste aan de start van het voorjaar vind zijn de nieuwe modecollecties! Die frisse nieuwe kleuren in winkels geven je direct zin in zonneschijn & drankjes op terras! Maar wat zijn de trends voor dit voorjaar 2017 op het gebied van mode voor vrouwen? Ik zet mijn favorieten op een rijtje voor je!

1. Trenchcoats!

Oh een van mijn meest favoriete soorten jas is de trenchcoat. Gemakkelijk, classy & altijd goed! Trenchcoats zijn mooi met zowel jeans of rokjes of jurkjes. Vooral langere modellen vind ik zelf altijd super fijn, maar je ziet dit jaar ook korte modellen. ZARA heeft dit jaar trenchcoats in allerlei soorten kleuren. Deze zachtroze vond ik wel heel lief qua kleur en prijs! (€69,95)

De klassieke zandkleurige trenchcoat is ook een hele goede keuze, ik heb er twee paar in de kast hangen en je raakt er echt nóóit op uitgekeken :D! Onderstaande is van Vero Moda (€59,99), leuk met een knoopceintuur!

2. Volants

Volants zijn van die leuke roezels aan blousen, jurkjes of rokjes. Je zag deze winter al veel truien en blousen met volants en dat gaat dit voorjaar gewoon door (love love love!!). Ik houd vooral van volants aan kragen en mouwen. Zoals deze van ZARA.

3. Kleur: Legergroen

Legergroen komt weer helemaal terug dit voorjaar! Je ziet het groen terug in jassen maar ook in sneakers! Deze van Nike zijn mijn favoriet!

4. Zoeter dan zoet

Dit jurkje van Self-Portrait combineert volants met het super zoete rose wat je dit seizoen ook heel veel zult zien.

5. Metallics

H&M combineert metallics met hele zoete kleurtjes zoals poederrose en perziktinten. Ik ben helemaal fan!

6. Anderhalve zool

Anderhalve zolen zag je al een klein beetje afgelopen winter en deze trend zet nu helemaal door in het voorjaar! Het voordeel van anderhalve (of zelfs dubbele) zolen is dat je een stuk langer bent en toch super veel comfort hebt! Ah, ik ben verliefd op deze instappers van Kenzo!

Wat vinden jullie van deze trends? Hebben jullie bepaalde items al in de kast? Ik word er in ieder geval super hebberig van! Tijd om te sparen voor nieuwe items :D!! Laat me weten wat je ervan vindt en wist je trouwens ook dat je me op snapchat, instagram en Twitter  kunt volgen via: lotjeeuser ?

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *