My favorite…beauty products

Elke week wil ik een post plaatsen van een aantal beautyproducten die ik absoluut adoreer! Het zijn zoveel luxere merken als budgetmerken en deze wil ik graag met jullie delen.

favorites

 

1. Mascara van Lancôme: Hypnôse Drama. Een geweldige mascara die veel volume geeft en goed aanzet. Deze mascara is mijn favoriet omdat ik maar twee lagen hoef aan te brengen, en daarna fantastisch volle wimpers heb. De kronkel in het borsteltje werkt op een of andere manier echt geweldig voor volle wimpers. Hij brengt makkelijk aan en ik doe er vaak 3 maanden mee. Deze is verkrijgbaar bij de luxere parfumerieën en kost €28.95

2. Lipstick van Estée Lauder: Pure Color. Deze lipstick is echt een cadeautje in je tas en brengt makkelijk aan en dekt ook super goed! De kleuren zijn fantastisch, ik heb er twee in Pink Riot, en in Twinkling Ruby (foto).

3. Dagcreme  van Estée Lauder:DayWear, Advanced Multi-Protection. Deze is super fijn voor de zomermaanden. Hij ruikt naar komkommer en trekt snel in de huid. Hij is niet heel vet, dus ik zou hem niet persé aanraden voor de wintermaanden maar hij houdt het vochtpeil in de huid goed en heeft een anti-oxiderende functie.

4. Spray van L’oréal: Satin. Deze spray is nog niet heel lang verkrijgbaar en hij heeft verschillende varianten. Het is een hittebestendige spray. Ik gebruik deze variant altijd om krullen mee te maken met de stijltang, maar hij is ook in een andere variant te koop voor stijl haar of volume.

5. Porie-minimaliserende creme van Dr. Brandt: Pores No more. Deze heb ik onlangs ontdekt en ik was er een beetje cynisch over… In een keer geen zichtbare poriën meer? Maar hij werkt echt! De ingrediënten van dit product zorgen ervoor dat de poriën samentrekken en legt een zacht laagje over de huid heen. Ideaal om daarna foundation aan te brengen, je krijgt een veel gelijkmatiger effect! Fantastisch!

Dit waren mijn favorites van deze week. Wat zijn jullie favorieten?

Liefs,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *