My favorite – “Mascara’s”

Er zijn zo ontzettend veel mascara’s op de markt, zowel van budget als van luxere merken. Ik heb er echt in mijn leven al zoveel geprobeerd. Toch kom ik vaak terug op dezelfde soorten, die nooit teleurstellen. Als je nog een fantastische mascara zoekt, dan moet je even verder lezen.mascara

 

Nummer 1
Met stip op nummer één staat voor mij toch wel de Hypnôse Drama van Lancôme. Hij zet goed dik aan, separeert je wimpers gemakkelijk en zorgt ook nog voor volume. Ah wauw… Ook al is hij niet de goedkoopste (€28), hij is elke euro waard!

Nummer 2
De nummer 2 is voor mij van Yves Saint Laurent de Beauty Volume Effect Faux Cils. De naam zegt het al: hij bootst imitatiewimpers na. Hij zet goed aan en zorgt vooral voor volume. Daarnaast (en dit is eigenlijk best apart maar oh zo fijn) ruikt hij ook geweldig! Die geur, daar ben ik verslaafd aan haha! De gouden huls zorgt ook voor het ultieme luxe gevoel.

Nummer 3
Op nummer 3 staat voor mij van Chanel Le Volume mascara. Ik heb wel eens eerder een mascara van Chanel gehad met silicone borsteltje, L’imitable maar die viel erg tegen. Deze daarentegen is geweldig! Hij zet zo vol aan, dat je met één laagje al geweldige wimpers creëert.

Nummer 4
Dolls Eyes van Lancôme werkt ook heel erg fijn. Het borsteltje loopt van heel smal naar breder en je kunt daardoor de mascara op ook echt de meest kleine haartjes aanbrengen. Hij zet iets minder dik aan dan zijn zusje op nummer 1, maar zijn naam doet eer aan! Je krijgt er echt wel geweldige wimpers van!

Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete mascara(‘s) zijn, let me know!

Liefs,

Lotje

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

  1. Leuk artikel! Ikzelf heb maar 1 mascara en dat is een hele goedkope van 4,- van HEMA. Maar ik ben met deze tevreden, dus so what?;-)

    X Miene

    miene-style.blogspot.nl

  2. Hai Lot! Ik gebruik zelf een curl mascara met een gekruld borsteltje van Clinique. Deze is ook met warm water eraf te halen. Zelf vind ik het prettig als mijn wimpers krullen, zodat ze beter zichtbaar zijn. Ook vind ik het fijn als mijn wimpers niet aan elkaar plakken, maar mooi “gespreid” zijn. Nog adviezen? Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *