New video – “How to get curls & volume”

Hi beautylovers en toevallige bezoekers,

Omdat de feestdagen er weer aankomen ben ik geïnspireerd om een video te maken over hoe je krullen maakt die langer blijven zitten met volume! Veel vrouwen lopen tegen het probleem aan dat voordat je een avondje uit bent, je krullen alweer uitgezakt zijn… en om dat te voorkomen wil ik wat trucjes laten zien.

Dit filmpje duurt iets langer dan de andere die ik heb gemaakt, maar ik hoop dat ik jullie nog wat tips & tricks kan meegeven over het maken van krullen en het krijgen van volume met een krultang!

Als jullie nog vragen, requests of andere opmerkingen hebben hoor ik het graag.

 

Liefs Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

7 Comments

  • Haay Martine! Ik gebruik gewoon een glansborstel van de hema! Haha lekker eenvoudig! Werkt heel goed en fijn! Daarnaast heb ik ook nog een tangle teezer, die is ideaal voor het uitkammen van klitten (ook in vochtig haar) en zorgt tevens voor glans.
   Liefs!

  • Haay Michelle!
   Ik heb geen idee hoe het kan maar de link naar de YouTubevideo is uit zichzelf veranderd. Bedankt voor je oplettendheid! Ik heb hem inmiddels aangepast en nu zou je de juiste tutorial moeten kunnen bekijken! Fijne avond,
   Lotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *