Nieuwe hobby? Vloggen!

Tot nu toe deelde ik op Youtube vooral beautyvideo’s met tips of tutorials en sinds kort probeer ik iets nieuws uit: vloggen! In mijn vlogs laat ik meer zien uit mijn dagelijkse leven en deel ik alles van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Waarom doe ik dit?

Ja, waarom doe ik dit eigenlijk? Er zijn al zoveel beautykanalen op Youtube en ik merk dat ik het lastig vind om mijn beautyvideo’s persoonlijk te maken en echt iets van “mezelf” te laten zien. Daarom dacht ik: als ik nou gewoon een dag uit mijn leven film dan kan ik jullie meer laten zien van mijzelf en wie/hoe ik ben als persoon zijnde. Misschien dat het me ook helpt om andere soorten video’s persoonlijker te maken.

Soms vind ik het gewoon lastig om niet te zakelijk te zijn en écht laten zien wie ik ben. Dat is namelijk best moeilijk. Je vraagt je af wat mensen er van vinden als je echt 100% jezelf laat zien. Je stelt je heel kwetsbaar op en gedraagt je meer op een onverwachte manier. Als ik reviews maak of tutorials kan ik precies sturen hoe ik eruit zie en wat ik ga zeggen. Maar als ik vlog dan is dat veel spontaner en gebeuren er soms dingen waar ik geen controle op heb. (En dat is heel uitdagend voor een controlfreak als ik :D).

Hoe bevalt het tot nu toe?

Ik heb nu twee vlogs gemaakt en het is best uitdagend hoor! Het kost sowieso heel veel tijd en haha, je moet eraan wennen om alles te filmen. Een paar keer dacht ik: oh shit, dit gebeurde en ik heb het niet gefilmd!!! Wel is het heel leuk om te doen en ik merk dat ik langzamerhand iets relaxter word en meer van mezelf kan laten zien. Het is extra makkelijk als er iemand anders bij is waar ik tegen kan praten, want dan ben makkelijker mezelf.

Ga ik hiermee door?

Dat is nog even afwachten, ik durf het eerlijk waar nog niet te zeggen. Ik denk dat ik reviews & tutorials wil afwisselen met vlogs. Of misschien dat ik in een vlog ook kan reviewen bijvoorbeeld. Ik ben gewoon nog constant aan het uitproberen!

Bekijk hieronder mijn eerste twee vlogs en laat weten wat je ervan vindt. Als je dingen opvallen of als je tips of suggesties hebt, laat het me weten! Want ik wil mezelf dolgraag blijven ontwikkelen!

XOXO,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *