Personal Blog – Een ode aan jezelf!

STYLE

We komen allemaal wel eens in een bepaalde situatie terecht waarin je je moet aanpassen. Waarom? Het maakt niet uit waarom maar soms kom je op een bepaald punt en je denkt.. Wat zal ik doen? Ik moest gewoon deze persoonlijke blog even schrijven. Ik kreeg ineens echt die behoefte om even alles van me af te schrijven (A).

x

Waarom passen we onszelf aan?

Het antwoord is, is dat het gewoon makkelijker is om ergens bij te horen, hetzelfde te zijn als anderen. Juist jezelf apart neerzetten, los van anderen, daar is echt veel moed voor nodig!

Nu is elke situatie anders, maar als het om je uiterlijk gaat wil ik gewoon even iets kwijt. Er is een reden waarom H&M en ZARA zo goed lopen, omdat het om eenheid gaat. Als jij iets koopt, wéét je dat andere mensen dat ook zullen kopen. En dat is prima, ik ben dol op ZARA en H&M want ze hebben echt fantastische kleding voor een prima prijsje! Maar…

Toch vind ik het echt geweldig, nee meer dan geweldig (!!!!!) als iemand gewoon helemaal zichzelf is en iets volkomen anders kiest. Gewoon omdat diegene zo is en daarvoor kiest. Juist anders durft te zijn. En dat is knap, vooral in een wereld waar iedereen al zo op elkaar lijkt. Ik houd daar echt ontzettend van en dan kan ik ook echt gewoon zonder erover na te denken een compliment eruit flappen. Hahaha!

Iedereen past zichzelf natuurlijk wel eens aan…

Toch is het zo dat ik mezelf ook aanpas in bepaalde situaties. Als ik bijvoorbeeld omga met mensen die best wel een dominant karakter hebben… Dan zet ik mezelf net ietsje naar de achtergrond, zodat bepaalde zaken veel sneller zullen gaan in plaats van dat je de hele tijd zinloze discussies voert. Maar goed, even terug naar uiterlijkheden…

Er zijn situaties waarin je jezelf moet aanpassen, en ik vind gewoon dat je eigenlijk altijd jezelf moet kunnen zijn. Als jij je haar op een bepaalde manier wilt dragen, moet dat kunnen! Als jij groene nagellak op wil of knalblauwe mascara, alsjeblieft doe het! Omdat er al zoveel mensen zijn die ergens bijhoren, de kunst is juist om er bovenuit te steken. En je hoeft echt nergens aan te voldoen, wees gewoon jezelf, dat is echt al genoeg! <3

Ik weet uit ervaring (hahahaha geen grapje, is echt zo) dat het het allerfijnst voelt, als je gewoon echt voor 200% jezelf kan zijn. Ik ben echt super blij dat ik dit even kon wegschrijven, ik had het op een of andere manier echt nodig!

 

handtekening

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *