Personal Blog – Verhuizen

verhuis

Deze korte persoonlijke blog wilde ik even schrijven omdat er op dit moment best wel veel aan het veranderen is in mijn leven en dat wilde ik even kort delen.

Afgelopen vrijdag kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe appartement, super spannend was het! Het is zo’n mooie plek in de stad en ik hoopte zo dat ik erin mocht wonen. Dus toen ik vorige week bevestiging kreeg dat ik de nieuwe bewoner werd, was ik super happy!!

Maar er moet nog heel wat gebeuren! Dus daarom ben ik deze tijd heel druk met klussen, laminaat leggen en spullen verhuizen! Daardoor kan ik minder vlogs en blogs maken. Ik vond het sowieso erg lastig om bij mijn ouders een goede plek te vinden om te vloggen en de kwaliteit te houden. Dus ik vind het wel fijn dat ik straks gewoon weer een perfect plekje heb!unspecified-14

Ik hoop dat jullie niet afhaken na deze time-out en ik wilde nog even zeggen dat ik altijd heel dankbaar ben voor alle reacties, likes en tips! Dat zorgt er echt voor dat ik gemotiveerd blijf om nog meer en betere video’s en blogs te maken!

Dankjulliewel! <3

handtekening

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

  1. Wat leuk dat je een andere appartementje hebt.
    Lijk me echt leuk, kom wel in orde.
    Zie wel wanneer je terug blog en vlog meid.
    veel klus plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *