Persoonlijke blogpost 26-7-2015

kus

Hi Beauts! Vandaag plaats ik een persoonlijke blog om iedereen te bedanken die me tot nu toe heeft geholpen, gestimuleerd, leuke comments heeft geplaatst, video’s gedeeld, geholpen met teksten et ceteraaaaa voor mijn website!

In maart 2014 begon ik met deze website, gericht op fashion & beauty om af en toe wat stukjes te posten over die onderwerpen. Maar toen ik in het najaar echt heel erg actief met deze website aan de gang ging, werd het eigenlijk steeds leuker! Ik begon me meer te richten op beauty door het uitproberen van make-upproducten om daar vervolgens productreviews over te schrijven en ook video’s te maken over looks & reviews op mijn YouTubekanaal. Daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik me tegenwoordig eigenlijk voor 95% op beauty richt! 

Ik heb op dit moment 78 abonnees op YouTube  (Yeeeeeey, ik begon met 0 en dacht écht dat ik er nooit meer zou krijgen dan de paar geabonneerde familieleden ghehe). En ik hoop dat ik snel de 100 abonnees bereik! Dat zou echt fantastisch zijn! Dus ben je nog niet geabonneerd, doe dat dan even :)! Ik post elke week regelmatig meerdere video’s over beauty!

Ook werk ik tegenwoordig samen met dermatoloog Dr. Heydendael die hele interessante stukjes schrijft over alles wat met de huid te maken heeft. Dit vind ik echt ontzettend leuk en ontzettend interessant; ik leer hier ook weer van net zoals jullie (hoop ik)! Zij spoort ook haar collega’s aan om wat te schrijven :D, dus verwacht in de toekomst nog veel meer artikelen over de huid! 

Anyway, dankje dankje dankje daaaaaankjewel voor het reageren op blogs/video’s op Youtube/delen & liken van video’s/reageren op Instagramfoto’s etc… Super lief en hierdoor raak ik nog veel meer gemotiveerd om nog beter mijn best te doen!

Als aaaaallerlaatst heb ik natuurlijk ook nog een vraag want ik ben dol op tips (ghehe, niet alleen als ik ze in een blog zelf geef, maar ook als de tips van anderen komen voor mij) dus komtie:

Heb jij nog suggesties voor mijn website/YouTubekanaal, zijn er bepaalde dingen die je mist of waarvan je meer wilt zien?

Laat het me weten in de comments! Dan kan ik daarmee aan de gang… en dan nog een keer: ontzettend bedankt voor alles tot nu toe! 😀

 

handtekening

 

 

 

 

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

 1. Ga zo door! Vind het erg leuk en intressant. Vooral de filmpjes. Zou het leuk vinden als je mogelijk een keer tips of filmpje geeft over massages of weer is een oog make up met lichte kleuren wil doen? Xoxox

  • Haay Anne,

   Thanks voor je comment! En goede ideeën ook! Massages in een video wordt wel een uitdaging, maar wie weet niet onmogelijk!
   Liefs!
   Lotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *