Product Review – Catrice: Eye’matic Dip Liner

eyelineft

En de budgetproduct van de week-award gaat naar… Catrice’s Eye’matic Dip Liner waterproof! Kortgezegd een waterproof eyeliner met een heel zacht prijsje! In deze productreview lees je waarom ik de eyeliner van Catrice zo geweldig vind en ik geef je tips voor een perfecte eyeliner!

In de video hieronder vind je de productreview, al zal ik ook nog eventjes kort wat positieve punten en een klein minpuntje opnoemen onder de video!

Ik ben gewoon ontzettend over deze nieuwe eyeliner van Catrice te spreken omdat hij ontzettend goed blijft zitten. Ik heb hem getest met huilen (het was echt een super zielige film; Les Misérables was ik aan het kijken), met zwemmen, met regenbuien. Deze eyeliner blijft gewoon PERFECT zitten!!product2

 

Nog wat andere pluspunten van deze eyeliner

 • Hij brengt gemakkelijk aan
 • Droogt heel snel
 • De applicator werkt fijn
 • Hij is echt pikzwart en dekt goed
 • Fijn prijsje

Er is ook een minpuntje:

 • Je moet niet te hard met de applicator op je ooglid drukken want dan krijg je een ongelijkmatige lijn. Met een normaal eyelinerkwastje heb je daar geen last van, maar met zo’n sponsachtige applicator wel. Dus niet teveel druk zetten als je je eyeliner aanbrent!

 

Conclusie

Ik hoop serieus dat Catrice meer kleuren uitbrengt in haar eyelinerassortiment zoals bijvoorbeeld mosgroen of antraciet. Want dat zou echt een aanwinst zijn voor hun collectie! Ik ben heel erg te spreken over deze eyeliner en had absoluut niet verwacht dat hij zo goed zou blijven zitten!

Heb jij al eens een keertje een waterproof eyeliner uitgeprobeerd? Laat me weten wat je ervan vond!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

4 Comments

  • Ja! Hij blijft echt enorm goed zitten, wel moet je een voorkeur hebben voor de soort applicator, ik denk dat ik een kwastje toch fijner vind! Maar dat is persoonlijk 😉
   XXXXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *