Product review – “Color Riche Exclusive Collection L’oréal”

L’oréal bracht eerder dit jaar weer een nieuwe Exclusive Collection uit van de Color Riche lipsticks. Ik heb er eentje kunnen testen en daarover wil ik jullie heel graag meer vertellen.

Lotje Euser Loreal Excl collection

Eerste indruk
Het eerste element dat ik ontzettend leuk vind aan deze collectie lipsticks is dat er voor elke type vrouw een celebrity is gebruikt in de promotionele activiteiten. Zo kan elk type vrouw zichzelf identificeren met een andere celeb. Voor mij was dat bijvoorbeeld Blake Lively, waar een ontzettend mooie rode lipstick bij hoorde.

Ervaring met de Blake lipstick
Het eerste wat opvalt is de ontzettend intense kleur rood! Wauw! Zo uitnodigend en een echte eyecatcher. Daarnaast zijn alle lipsticks heel mat, wat echt een trend is op dit moment: matte lippenstift. Daar moet je wel van houden! Soms vind ik het fijn om toch nog een lipgloss erover heen te gebruiken. Ten derde is de lipstick super long lasting! Hij blijft een lange tijd zitten, ook als je eet en drinkt. Het hangt er wel sterk van af of je de lipstick aanbrengt op droge of licht vettige lippen. Op droge, afgepoederde, lippen blijft hij super goed zitten! Als je net je lippen hebt ingesmeerd met dagcrème dan gaat hij ook sneller van je lippen af, al is dit met bijna alle lipsticks wel.

Wat ik ook enorm waardeer van deze collectie is dat je de lipstick met een laagje al perfect dekkend hebt! Je hoeft echt niet meerdere lagen aan te brengen en dat laat zien dat de lipsticks ontzettend goed gepigmenteerd zijn.

De overige kleuren
De verschillende kleuren lipsticks lopen best enorm uiteen al zijn ze allemaal wel echt fel en aanwezig! Ik vind het geweldig maar je moet er wel wat lef voor hebben om ze te dragen. Zo is de kleur van Doutzen bijvoorbeeld een stuk meer oranje dan die van Blake. Hieronder een selectie van een paar kleuren, maar er zijn nog veel meer tinten verkrijgbaar!

Schermafdruk 2014-12-30 18.01.23

Ik denk dat er voor elke vrouw een heel geschikte kleur tussen zit en als je nog een geweldige matte lipstick zoekt dan is dit zeker een aanrader voor een mooie prijs!

Liefs,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

 1. Ik ben helemaal overtuigd! wil me graag één aanschaffen..
  Heb je tips voor de meest “kylie jenner inspired” nude kleur?
  Ben ook op zoek naar een burgundy kleurtje van lipstick!

  Dankjewel!

  • Haay Aurelie!
   Wat leuk en bedankt voor je comment! De Kylie Jenner inspired look vind ik ook geweldig en daarvoor zou je ook naar mijn nude lips tutorial kunnen kijken:
   http://www.lotjeeuser.nl/?p=141
   Al breng ik aan het einde een lipgloss aan en Kylie Jenner heeft echt matte lippen, dus dan zou ik de gloss weglaten en het houden bij de lipliner en lipstick van Essence die ik in het filmpje gebruik!
   Voor de Burgundy lipstick kun je van de Color Riche de “Laetitia” lipstick nemen, die is heel mooi en intens!

   Hopelijk kun je hier iets mee 🙂

   Liefs,
   Lotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *