Product review: Estée Lauder – Stay in Place Brow Lift Duo

Schermafdruk 2014-09-10 15.39.24

Deze dubbele wenkbrauw pencil van Estée Lauder heb ik gekocht toen ik een product zocht om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Hij heeft twee functies en dit had ik eigenlijk nog nooit eerder gezien bij een wenkbrauwproduct, dus ik was heel benieuwd om deze te proberen. 

Wat opvalt is dat dit product niet geslepen hoeft te worden in tegenstelling tot een normaal wenkbrauwpotlood. De ene kant is een hele fijne donkere soort ministick, om je wenkbrauwen tot in de precisie te tekenen.  Je kunt eigenlijk heel makkelijk je eigen haartjes natekenen. Dat geeft een heel natuurlijk effect. Heel fijn omdat je een wenkbrauwpotlood dus vaak moet slijpen om een scherp puntje te krijgen, wat naar mijn mening zonde is van de rest van het potlood. Je slijpt toch veel product weg.

De andere kant is ‘the lifting part’ de lichte ministick gebruik je voor onder de wenkbrauw als een soort highlighter die je wenkbrauw meteen een liftend effect geeft. Ik moet toegeven dat ik de lichte kant weinig gebruik omdat ik een vaste oogschaduw heb om onder mijn wenkbrauw aan te brengen. Hieronder zie je de swatches van de pencil in Rich Brown.

Schermafdruk 2014-09-10 15.53.34

Het voordeel van deze pencil is dat hij goed blijft zitten, ’s avonds laat moet ik mijn wenkbrauwen alsnog reinigen. Maar daarbij is de stick best zacht, dus je kunt hem ook een beetje ‘smudgen’. Dat is echt ideaal als je niet een streperig effect wilt. Ik had vanwege het smudgen daarom niet gedacht dat hij zo lang zou blijven zitten. Er zijn vier kleuren beschikbaar, ik ben donker blond en heb dus best donkere wenkbrauwen. Daarom heb ik de kleur Rich Brown genomen. Een ideaal product om je wenkbrauwen bij te tekenen en te highlighten! Stay in Place Brow Lift Duo is verkrijgbaar bij de luxere parfumerieën en kost €25.95.

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *