Product Review – Hydra Zen by Lancôme

Eens in de zoveel tijd heb je echt alles onder uit je potje dagcrème geschraapt en heb je geen excuses meer om niet een nieuwe dagcrème te kopen (zo vervelend :D). Ik dacht laat ik eens switchen van merk en Hydra Zen van Lancôme proberen, lees hier verder wat ik ervan vind!

zenft

Als allereerst, ik gebruikte eigenlijk de Hydra Active + crème van Chanel maar het is ook leuk om eens wat anders te proberen. Wat mij aantrok aan deze van Lancôme is dat hij gericht is op vooral veel hydratatie en anti-stress. Dit leek me perfect want mijn huid heeft echt veel te lijden. Ik heb echt regelmatig een uitbraak doordat ik zoveel verschillende producten test dus ik heb echt een crème nodig die rust brengt en vooral veel vocht!

Daarbij hebben we natuurlijk allemaal periodes in ons leven dat je druk bent met werk of met school of familie. En eigenlijk al die factoren hebben ook invloed op je huid, dus daarom was ik extra benieuwd naar hoe deze crème zou werken!

 

Wat zegt de verpakking?

“Hydra Zen Neurocalm™ Soothing Anti-Stress Moisturizing Cream is een gezichtsverzorging die de effecten van emotionele en omgevingsstress op de huid neutraliseert en de gestreste en vochtarme huid kalmeert en comfort biedt. Deze dagcrème zorgt voor onmiddellijke intense hydratatie, die 24 uur aanhoudt en is een exclusief plantaardig complex van Lancôme dat de geïrriteerde huid kalmeert, ontspant en verzorgt.”

Kijk trouwens even hoe mooi het potje is:

05714180901

Hoe voelt hij aan?

De structuur is heel vol en zacht, daar houd ik van aangezien mijn huid heel droog is. Ik vind het fijn om een wat vollere crème te gebruiken. Ook heeft hij een heel zacht geurtje, ik houd van crèmes die heerlijk ruiken ook al weet ik dat er parfum in zit. Daarom trekken de crèmes van Clinique mij helemaal niet, een heerlijke geur geeft een soort luxe gevoel.

Hoe brengt hij aan?

Hij smeert vrij gemakkelijk uit, daardoor hoef je niet heel veel product te pakken. Ook trekt hij, ondanks dat hij wat voller van structuur is, gemakkelijk in. Wat ik ook super fijn vind is dat je heel goed je make-up erover heen kunt aanbrengen zonder dat het gaat rullen. Ideaal!

Wat voor effecten merk ik?

Ik bracht hem ’s avonds aan (ook is het een dagcrème) want ik had echt een grooooooote uitbraak op mijn kin. (Iets van een verkeerde reactie op een foundationtester) Echt extreme horror was dat! Maar dit was wel de juiste manier om te zien hoe de crème ’s nachts zou werken. De volgende ochtend stond ik op en ik zag dat mijn huid al veel minder rood was en alle bultjes en dergelijke waren al veel minder. Daarnaast voelde mijn huid heel comfortabel aan, niet trekkerig en het zag er veel rustiger uit. Erg fijn! Ik gebruik hem nu een week dus ik ben heel benieuwd wat de gevolgen op langer termijn zullen zijn!

Ik houd jullie op de hoogte!

handtekening

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *