Product Review: Lash Fusion – XXL Extreme Volume Mascara

XXL Extreme Volume

 

In dit artikel beschrijf ik de XXL Extreme Volume Mascara van Lash Fushion. Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete ‘vaste’ mascara. En ik moet zeggen… ik ook!! En eigenlijk was ik niet erg bekend met de producten van FUSHION BEAUTY maar ik was ontzettend benieuwd naar deze mascara vanwege de grote borstel. Normaal gesproken gebruik ik altijd Drama Hypnôse van Lancaster maar ik was zo ontzettend onder de indruk van de borstel dat ik hem moest proberen!

Ik heb al eens mascara’s met grote borstels geprobeerd, bijvoorbeeld die van Dior Show, maar ik vond de borstel te groot en daarmee te onhandig om ook de kleine haartjes mee te nemen als ik een laagje mascara wilde aanbrengen. Het voordeel van deze mascaraborstel is de vorm. Doordat hij heel smal begint en daarna breder wordt, kun je zelfs de haartjes in de ooghoeken meenemen. Ideaal!

foto XXL mascara 2

 

Hij separeert heel goed doordat de haartjes van de borstel niet te dicht bij elkaar staan, daarnaast geeft hij geweldig volume. Ik moet er wel bijzeggen dat ik zelf altijd drie lagen aanbreng voordat ik tevreden ben, omdat ik nu eenmaal van flink donkere wimpers houd.

Het aanbrengen gaat heel eenvoudig omdat je door de vorm van de borstel niet je ooglid raakt, en toch flink kunt aanzetten. Daarnaast is het makkelijk om ook de wimpers in de binnenste hoeken van je ogen mee te nemen. Voor de onderste wimpers gebruik ik het smalste gedeelte van de mascara om ze te separeren en het bredere gedeelte om ze daarna goed aan te zetten.

Ik ben heel tevreden over deze XXL mascara van Lash Fusion, de shape van de borstel maakt het aanzetten van alle wimpers veel makkelijker en hij geeft echt goed volume! Ik zou hem zeker aanraden en misschien wordt dit wel mijn nieuwe favo mascara, hij brengt super easy aan en geeft mooie zwarte volle wimpers.

De XXL Extreme Volume Mascara kost €29.95 en is verkrijgbaar bij de luxere parfumerieën.

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *