Productreview – Beyu Lip Biggies

Lipbiggieft

Gisteren heb ik een nieuw product getest. Een lipproduct uit de lijn van “Lip Biggies” van Beyu. En ik heb eigenlijk, raar genoeg, nog nooit een product van Beyu gebruikt. Dus leuk om eens iets nieuws uit te proberen! Lees hier verder voor de review!

Het merk
Beyu is een van de budgetmerken die Douglas verkoopt. Ze hebben van alles in het assortiment, van lipproducten tot nagellak. Nu ga ik, als ik Douglas inloop, altijd rechtstreeks naar de luxe merken omdat ik budget make-up altijd bij de drogisterij koop. Maar ik vind dat ik ook meer budgetproducten van Douglas moet testen, er valt nog zoveel te ontdekken!

Het voordeel van budgetproducten bij Douglas kopen is dat de schappen er vaak netter uitzien dan bijvoorbeeld bij Kruidvat. En de producten worden beter in de gaten gehouden, waardoor je zeker weet dat als je een lippenstift koopt, dat nog niemand anders hem heeft geprobeerd. Er zijn ook veel “Sealed” verpakkingen, met zo’n plastic folie eromheen. Heel erg fijn! Want stel dat je toch de verkeerde kleur hebt gekocht. Dan kun je, als het plastic er nog omheen zit, gewoon terugbrengen!

Foto 07-02-15 19 36 11

Wat is Lip Biggie van Beyu?

Lip Biggie is eigenlijk een afgeleide van de Chubby Sticks van Clinique. Alleen is de prijs een heel stuk zachter. De Chubby Sticks van Clinique kosten ongeveer €20 en die van Beyu kost €10. Een fijn prijsje dus!

Ik dacht dat het een soort van lipstick was in eerste instantie, maar het is meer een lipgloss! Een vaste lipgloss in plaats van vloeibaar! Hoe bijzonder! De kleur die ik heb gekocht is 50 en heet Lip Candy.

Het voordeel van zo’n Chubby Stick (ik weet niet hoe ik het anders moet noemen eigenlijk) is dat hij een fijn puntje heeft, de stift is op zichzelf wat dunner dan die van een lipstick en hij heeft een makkelijk draaisysteem waarmee je hem omhoog kunt draaien.

Het lijkt in eerste instantie op een potlood, maar het is echt een zachte stick. Heel erg fijn! Daarnaast heeft hij een mooie gloss achtige glans en een kleine shimmer. Ik heb kleur 50 gekozen, het is een mooie zacht rose tint die heel natuurlijk overkomt. Niet te heftig maar ook niet te subtiel.

Foto 08-02-15 12 12 18

 

De dekking is niet super sterk, maar hij geeft wel een fijne kleur af met een mooie glans en shimmer. Douglas verkoopt hem dus als Lipgloss, niet als lipstick! Ik heb nog nooit zo’n product uitgeprobeerd, maar ik vind hem wel erg fijn! Vooral doordat hij makkelijk aanbrengt, hij absoluut niet plakt en ik de kleur erg mooi vind! Ik ben heel benieuwd of de rode variant uit de collectie nog beter dekt.

Dit zijn de andere kleuren:

Schermafdruk 2015-02-08 14.22.21

Voordelen:
– Plakt niet
– Geeft mooie shimmer
– Goed glossy effect
– Geeft een zachte kleur

Nadelen
– Dekt niet super (maar ja het is ook lipgloss)

Ik ga zeker meerdere tinten van deze Lip Biggie proberen! Ik vind het een heel leuk product en met lipgloss heb je nog wel eens dat je haar in je lipgloss waait (haha!) en dat het dan zo plakkerig wordt. Maar daar heb je met dit product absoluut geen last van. Hij gaat trouwens ook heel mooi het het potlood van Catrice samen, nummer 070!

Ik hoop dat je de review leuk vond en als je nog iets wilt zeggen of vragen, laat dan een comment achter onder mijn blog!

Liefs,

Lotje

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *