Productreview – Color Drama by Maybelline

colordramaft

Soms ontdek je producten waarvan je het bestaan niet eens wist! Dat was ook het geval met dit product van Maybelline “Color Drama”. Ik heb het uitgetest en zal je hieronder laten weten wat ik van dit lipproduct vind!

Color Drama is een velvet lippotlood. Dat betekent dat het een heel smeuïg lippotlood is waarmee je je hele lippen kunt stiften. Het is een heel dik potlood met een stevige punt. Ik heb de kleur 110 Pink So Chic uitgetest.

Foto 04-02-15 17 36 28

 

 

Het handige wat ik al meteen merkte toen ik hem aanbracht was dat je heel precies je lippen kunt invullen met dit potlood, ondanks de dikke punt. Daarnaast is hij zacht genoeg om je lippen samen te knijpen en het potlood nog een keer goed te verdelen. Wat mij ook meteen opviel was de pigmentatie. Die is echt SUBBLIEM! Hij dekt met één laagje al perfect. De kleur van deze tint is dan ook heel intens. Zoals jullie op onderstaande foto kunnen zien.

Color Drama tested by Lotje Euser

 

 

Foto 04-02-15 17 57 30

Color Drama Lotje Euser

 

Aan de kleur moet ik echt een beetje wennen omdat het een klein beetje aan paars doet denken ook al staat er pink so chic als kleurnaam op het potlood. Ik ben altijd meer van echt rode of zachte rose tinten. Maar op zich is het wel een hele pittige kleur! En hij heeft een hele mooie matte finish terwijl hij wel licht reflecteert. Heel bijzonder! Ik zou hem best dragen voor een avondje uit omdat hij lekker intens is. Daardoor past hij perfect bij een avondmake-up!

Er zijn in totaal 9 tinten van dit lippotlood:

Schermafdruk 2015-02-04 17.45.52

En ik vind de zachtrozige ook heel erg mooi (de 6e tint) Dus die ga ik zeker nog uitproberen en dan zal ik nieuwe foto’s plaatsen van het resultaat! Color Drama van Maybelline NY kost €6,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie toevallig al andere kleuren van deze hebben geprobeerd!

Liefs,

Lotje

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *