Productreview – Eylure False Lashes”

eylureftIk zie valse wimpers altijd als een soort luxeproduct. Een extraatje voor als je een avondje uitgaat en echt WAAUW wimpers wilt. In Amerika en in Aziatische landen is het al veel normaler om gewoon elke dag nepwimpers te gebruiken. Best grappig! Ik wil jullie heel graag laten zien welke wimpers het fijnst zijn om te kopen als je een keer van plan bent om een setje aan te schaffen. Vandaag trappen we af met de no. 100 van Eylure

Het merk

Eylure is een merk dat onder andere verkocht wordt bij Claire’s en Douglas. De wimpers kosten €7,99 t/m €9,99 en er zit altijd een klein tubetje lijm bij. Eylure heeft een hele range aan valse wimpers. Ik heb deze variant gekozen omdat deze wimpers vrij vol zijn doordat ze veel haartjes bevatten en de wimpers zijn heel lang. Daarnaast zijn de wimpers ook 100% synthetisch en dit spreekt me aan omdat ik geen nepwimpers wil gebruiken die bijvoorbeeld van nertsen afkomen. De wimpers die ik kocht waren €6,99.

De wimpers 

Het fijne aan deze nepwimpers zijn dat de lijmrand bijna niet zichtbaar is omdat hij heel fijn is. Ik weet dat sommige merken nepwimpers hebben met een dikkere lijmrand waardoor ze minder natuurlijk overkomen. Deze  wimpers hebben een heel fijn lijmrandje, dus die zie je bijna niet.

De lijm

De lijm is wit als je hem op de wimpers aanbrengt maar droogt transparant op. Dit is ideaal omdat je dus geen lijm ziet als je de wimpers aan hebt gebracht. De lijm droogt vrij snel dus je moet vlug na het aanbrengen van de lijm, je wimpers op je ooglid plakken.

De vorm

De vorm van de nepwimpers is goed, ik kon ze makkelijk opplakken zonder dat randjes gingen opstaan of de verkeerde kant uitstaken.

Ik bracht ze als volgende aan:

Eerst heb ik een klein randje lijm aangebracht op het randje en daarna heb ik ze van buiten naar binnen geplakt vlak langs mijn wimperrand. Ik begin altijd eerst met de buitenste hoekjes omdat je dan weet dat je ze symmetrisch plakt. Als allebei de wimpers aan de buitenkant aansluiten waar je eigen wimpers beginnen, dan plak je ze allebei even symmetrisch. Niet dat de ene meer naar links zit dan de andere. Dit is een uitdaging maar op deze manier is het voor mij het makkelijkst. Ik breng ze gewoon met mijn vingertoppen aan. Sommige mensen gebruiken een pincet maar ik heb meer controle als ik ze gewoon met mijn eigen vingers erop duw.

De lengte was ook subliem! Ik heb van mijzelf vrij lange wimpers, dus soms heb ik wel eens dat de nepwimpers helemaal niet zichtbaar zijn. Maar deze waren nog net een stukje langer dan mijn wimpers waardoor het effect heel goed zichtbaar was.

Op onderstaande foto zie je een close up!

grwm lotje euser eyes

Terwijl ik bezig was met mijn make-up heb ik de eyeliner pas na de nepwimpers aangebracht. Dit had ik beter andersom kunnen doen. Het is makkelijker om eerst eyeliner aan te brengen, daarna de nepwimpers op te plakken en vervolgens nog een klein beetje je eyeliner bij de werken indien nodig.

De grootste uitdaging bij het aanbrengen van nepwimpers vind ik, is om te zorgen dat je nepwimpers perfect tegen je eigen wimpers aanzitten. Anders ontstaat er een gat tussen je eigen en de nepwimpers en dat is niet mooi! Bij deze wimpers ging het vrij simpel en heb ik maar een super kleine “gap”.

Wimpers afhalen

Het afhalen ’s avonds ging heel gemakkelijk, ik heb met een washandje en warm water de wimpers er heel makkelijk vanaf gekregen! Ik depte gewoon met het washandje op mijn wimpers en de lijm liet vanzelf los! Mochten je nepwimpers er lastig afkomen, gebruik dan waterproof oogmake-up remover. Je doet de remover op een watje en dept op je wimpers. Dan laat de lijm super makkelijk los! Niet gaan trekken want dit kan je je eigen wimpers kosten!

Dit zijn de voor- en nadelen:

Voordelen

– Er zit lijm bij
– De lijm droogt transparant op
– De wimpers hebben een mooie lengte en geven goed volume
– De wimpers zijn gemakkelijk op te brengen (ik had er +- 2 minuten voor nodig)

Nadelen
– Lijm droogt heel snel op waardoor je super snel moet handelen
– De wimpers zijn vrij duur (€7,99 per setje) 

Ik zou deze wimpers zeker aanraden voor een avondje uit of een feestje! Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en geven echt dat WAUW effect. Voor vaker gebruik vind ik ze heel duur en het is lastig om ze meerdere keren te gebruiken omdat als je ze eraf haalt, toch een beetje lijm eraan vast blijft plakken. Bovendien is het niet heel hygiënisch!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze review te lezen en als je nog andere nepwimpers heel fijn vindt, laat het me weten in de comments!

Liefs,

Lotje

 

 

 

 

 

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

 1. Hello dear,

  Our factory produces eyelashes.
  As a manufacturer of quality false lashes and with many years in experience of producing lashes,
  we can supply you the lashes of high quality and reasonable price, our delivery time also very quick.
  If you are interested, welcome to contact me.

  Best regards
  Stella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *