Productreview – Jet Lash by Catrice

 

Foto 20-02-15 09 45 28Vandaag heb ik de nieuwe mascara Jet Lash van Catrice getest. Ik was op zoek naar een nieuwe budgetmascara en toen zag ik dat deze net nieuw was binnengekomen dus ik was natuurlijk ontzettend nieuwsgierig. Lees verder over mijn productreview!

Wat is Jet Lash?

Jet Lash Speed Volume is een ultra black mascara die voor ultra snelle volume met een sensationele lengte zou moeten zorgen. Hij is er in meerdere varianten, in een waterproof variant en een Volume en Curl variant. Ik heb gekozen voor de ultra black editie. Het borsteltje loopt in een V vorm: van wat smaller naar breder.

 Wat viel mij op?

Wat mij als eerste opviel is de vorm van het borsteltje. Ik vind het altijd heel prettig als het borsteltje een vorm heeft waarmee je ook de kleinste wimpers kunt meeborstelen zonder dat je daarmee je huid raakt. Dat is ook bij deze mascara het geval! Het nadeel van zo’n smaller borsteltje is dat hij soms aan je wimpers minder mascara afgeeft omdat de borstelhaartjes ook iets kleiner zijn.

Hoe brengt hij aan?

Hij brengt heel gemakkelijk aan! De substantie van de mascara is niet te nat en daar houd ik van! Omdat drogere mascara’s dikker aanzetten dan wanneer je van die mascara’s hebt die heel nat zijn. Vaak zijn van die kam-achtige mascara’s, waarbij je dus een klein kammetje hebt in plaats van een borsteltje, wel heel erg nat. Daarbij kon ik echt bij alle kleine haartjes komen, ook in mijn ooghoeken! Dat is heel erg fijn! Ook klontert hij niet, goed teken!
Om ook een negatief puntje op te noemen, hij zet niet direct super dik aan. Maar dat komt ook door de haartjes van het borsteltje. Nu breng ik altijd twee of drie lagen aan, dus ik vind dat niet heel storend. Want na de derde laag had ik wel echt meer volume en mooi verlengde wimpers! Wat ook heel fijn is, is dat je de mascara heel precies kan aanbrengen, ik heb helemaal niet mijn huid rondom mijn ogen hoeven reinigen omdat er mascara op is gekomen. Dus dat is ideaal!

Zie hieronder het resultaat:

lash

Ik zal hieronder de cijfers geven voor verschillende categorieën waar een mascara, naar mijn mening, aan moet voldoen:

Mascaraborstel

9

Volume

7

Lengte

8

Krul

6

Substantie

9

Foto 20-02-15 09 44 47Al met al vind ik het een fijne mascara! Hij is heel gemakkelijk aan te brengen, geeft mooie lengte en hij is qua substantie erg fijn! Hij geeft geen ontzettend WAUW-gevoel mede doordat hij niet heel dik aanzet. Maar hij klontert absoluut niet en als je een mascara wilt waar je even snel je wimpers mee kunt aanzetten dan is dit een goede aanschaf! Hij kost €4,60 en is verkrijgbaar bij Kruitvat!

Ik hoop dat jullie de review leuk vonden en als je nog tips, vragen of suggesties hebt… Laat dan een comment achter!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *