Productreview – W7 “Catwalk Face Shaper”

w7catwalkfaceshaper

 

Ik heb ontzettend lang geduld moeten hebben om dit contouring product van W7 “Catwalk Face Shaper”  uit te proberen! Ik wilde hem graag in een video voor de eerste keer testen, en eindelijk het is gelukt! Bekijk de video in deze blog:

Deze contouring kit komt met een cream foundation, highlighter en kwast om de producten mee aan te brengen.

PWV2z6-MijKk2SNH2uN3Kb2LWExhGosjIqTNuqy7YkU

 

De kleuren:

De twee kleuren zijn heel crèmig van substantie, dat is fijn want je werkt ze gemakkelijk uit! Toch was ik meer te spreken over de highlighter dan de eigenlijk contouring crème. Om twee redenen:

1. De contouring crème is vrij “oranje-achtig” van kleur. Ik houd zelf meer van koelere kleuren qua cream foundations om mee te contouren omdat het effect dan niet zo gelig wordt. In de video laat ik het verschil zien met de cream contouring van Make-up Studio, dan zie je direct wat ik bedoel!

2. De contouring is niet heel sterk gepigmenteerd. Je hebt vrij veel product nodig.

De Highlighter:

De highlighter vond ik ontzettend fijn! Hij geeft je huid een mooie parelmour-achtige glans. Geweldig! Zonder daarbij te glitterig of te glossy te zijn! Heel mooi en heel natuurlijk!!

De kwast:

De kwast is prima, niet superbe maar doet zijn werk. Ik vind de kwast er wel ontzettend mooi en luxueus uitzien. 😀 Goud & Zwart  = 100 % stylish verantwoord.

Algehele conclusie:

Voor mensen die beginnend zijn in contouren is dit een fijn palette voor een goede prijs. De kleuren zijn gemakkelijk uit te blenden en niet erg sterk. Zo kun je niet snel heel erg de fout ingaan. Maar als je toch wel iets ervarener bent in contouren, dan zul je niet echt satisfied zijn met dit palette omwille van de kleuren en de pigmentering.

Dit palette kun je kopen bij de Op=Op Voordeelshop voor €7,98.

Ik hoop dat je deze productreview leuk vond en ik ben heel benieuwd: welk palette gebruik jij graag om te contouren? Laat het me weten!

handtekening

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *