Review – Catrice Blush Artist

De eerste blog sinds (for evah) een maand maak ik over het blush trio van Catrice, een nieuwe categorie blushes de “Blush Artist”. De  collectie bestaat uit een aantal blushes die steeds per drie komen en in deze blog vertel ik je er alles over! Ik testte de 030 kleur uit “Rock’n Rose” en dit is wat ik ervan vond:

Je kunt of de video bekijken en/of de review hieronder lezen:

Wat viel als eerste op?

Wat mij als eerste aantrok aan deze blush waren de drie kleuren. Ik vind het onwijs fijn als een blush uit meerdere tinten bestaat, zo kun je een beetje mixen en afwisselen. En in dit palette heb 3-in-1. De donkerste kleur kun je gebruiken om te shapen, de tweede kleur om kleur aan te brengen en de laatste tint (de lichtste) als highlighter. Hoe geweldig is dat?!

image1-3

Hoe zijn de kleuren?

De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en dat is een grote plus. Soms heb je van die blushes die wel mooi zijn maar die je bijna niet ziet. Dat heb je bij deze niet. Dat merkte ik direct al bij het aanbrengen van de eerste en donkerste tint. De lichtste variant, de highlighter, kon je niet heel goed terugzien op de foto’s maar toen ik later op de dag in de spiegel keek zag ik nog steeds zo’n fabulous glow die perfect bleef zitten!

Brengt hij fijn aan?

De kleuren zijn makkelijk te blenden en daardoor kun je ze óf heel naturel aanbrengen of juist iets donkerder en heftiger voor bijvoorbeeld een avondmake-up. De keuze is helemaal aan jou, en daar houd ik zo ontzettend van!

Minpuntjes?

Ik vind tussen de verschillende palettes onderling wel iets weinig verschil zitten, ik zat enorm te twijfelen over de kleuren en ik kon bijna niet kiezen!!

Algehele conclusie

Een enorm fijn blushtrio met mooie tinten die je zowel kunt opbrengen voor een dag- als nachtmake-up!  De blush heeft ook een fijne prijs (€3,99) en de kleuren zijn erg mooi!

blushh

Ik hoop dat je deze review leuk vond (toch weer even wennen heel ergens anders video’s te maken) en als je nog vragen, suggesties of tips hebt, let me know!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *