REVIEW – Catrice Demi Matt Lipstick & Velvet Matt lip pencil

Catrice Demi Matt Lipstick & Velvet matt lippotlood

Happy new year allemaal! Een nieuw jaar, tijd voor een nieuwe review! Ik ben op dit moment helemaal fan van rode lipsticks, dus tijd om een nieuwe lipstick van Catrice Cosmetics uit te proberen; de Demi Matt Lipstick nr. 50 in combinatie met het Velvet Lippotlood nr. 50. In deze review vertel ik je meer over deze lipproducten.

Demi Matt Lipstick

De Demi Matt collectie van Catrice bestaat nog niet zo lang en is helemaal vegan! De lipsticks moeten een zachte finish geven en toch helemaal mat! De meeste matte lipsticks voelen na een tijdje op je lippen helemaal niet prettig en drogen soms ook je lippen helemaal uit. In deze lipsticks zit olijfolie en avocado verwerkt voor een verzorgende functie. Tijd om hem uit te proberen dus!

Bekijk hieronder de video

 

Aanbrengen & resultaat

Het aanbrengen van de lipstick was heel prettig en makkelijk, hij voelde niet droog en inderdaad best verzorgend. En dit helemaal voor een matte lipstick, het blijft toch altijd lastig om een matte lipstick prettig te laten aanvoelen op je lippen! De meeste matte lipsticks voelen na een tijd echt horror op je lippen. De kleur vond ik erg mooi, in de video bracht ik eerst alleen de lipstick aan; dan heb je echt een mooie koraal rode tint die een klein beetje rozig accent heeft.

In combinatie met het lippotlood, dat ook nr 50 was maar toch iets donkerder was qua kleur, krijg je een intensere kleur die ik echt helemaal geweldig vond. Ook vond ik het lippotlood heel prettig qua structuur, niet te hard en niet te zacht! Zie hieronder het resultaat:

De voordelen:

  • Mooie kleur, echt precies de goede rode tint!
  • Helemaal vegan
  • Love de zwarte verpakking <3
  • Voelt verzorgd aan voor een matte lipstick
  • De combinatie met het lippotlood maakt de kleur nog intenser
  • De prijs is heel zacht: € 4,99 voor de lipstick, en € 2.59 voor het lippotlood

De nadelen:

  • De kleuren van de lipstick en het potlood zijn niet precies hetzelfde, dat zou je wel verwachten ook al passen ze wel mooi bij elkaar.
  • De lipproducten geven een klein beetje af (niet kiss proof dus haha, zo jammer dit blijft toch altijd een dingetje hè?)

Uitendelijke conclusie

ik vind deze producten echt een aanrader, ze brengen makkelijk aan en geven een mooie matte finish zonder dat het heel onaangenaam aanvoelt.

Ik hoop dat je deze review leuk vond, heb je deze producten zelf al uitgeprobeerd of ga je ze nu uitproberen? Let me know!

XOXO

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *