REVIEW Catrice Eyebrowset

Wenkbrauwen zijn een heel belangrijk deel van je gezicht, ze kunnen je hele oogopslag veranderen. Ik ben dol op goede wenkbrauwproducten en wilde weer een nieuwe video maken over de Eyebrowset van Catrice. In deze video laat ik zien hoe ik mijn wenkbrauwen bijteken en wat ik zo fijn vind aan dit setje van Catrice!

image2

Catrice heeft al langere tijd een hele fijne wenkbrauwpoederset in het assortiment. je hebt twee kleuren poeder. Een grijzige/kiezelkleur en een taupe-achtige donkerdere kleur. Daarbij heb je ook een soort van “geheim laadje” waarin een mini pincet en een borsteltje zitten. Ideaal voor in je tas, vooral ook omdat er een spiegeltje in het doosje zit!

image1

 

Ik vind de kleuren ontzettend mooi, het zijn koele tinten en ze zijn super goed gepigmenteerd. Hierdoor doe je heel lang met dit setje, en daar houd ik van. Wenkbrauwpotloden zijn namelijk in no-time op, en voor €4,99 heb je voor deze Eyebrowset een heel fijn product!

In onderstaande video laat ik zien hoe ik mijn wenkbrauwen bijteken met dit setje!

Ik hoop dat je deze video leuk vond en dat je er iets van hebt opgestoken. Ik weet dat het even geleden is dat ik weer wat heb opgenomen en geblogt maar wil komende tijd weer volop aan de gang gaan!

XOXO,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *