Review – Catrice “Victorian Poetry” Eyeshadow Palette

Catrice Victorian Poetry

Catrice Victorian Poetry

Catrice heeft een limited edition collectie uitgebracht in de stijl van de Victoriaanse tijd! Dan moet je denken aan Keizerin Marie Antoinette, waar ze van die geweldige pruiken, waanzinnige jurken en juwelen droegen. Ik was ontzettend benieuwd naar dit oogschaduwpalette omdat ik die Victoriaanse stijl zelf ook heel mooi vind. In onderstaande video kun je de review bekijken!

Wat ik zo fijn vind aan dit palette zijn:
– De goed gepigmenteerde kleuren
– De crèmige structuur van de oogschaduws
– De keuze van kleuren

Ik vind de look die ik er uiteindelijk mee heb gemaakt ook heel mooi, zeker voor een feestje of alvast voor de feestdagen natuurlijk! Ook is het een prachtig doosje, ik vind echt dat Catrice zichzelf steeds luxer en bijzonderer naar voren brengt. Geweldig!

Echt een aanrader dus! En dat voor €4,99!

Ik hoop dat je deze review leuk vond en heb je nog vragen of andere dingen? Let me know!

XOXO

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *