Review – DayWear Estée Lauder

Estee Lauder Daywear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme

Wanneer het voorjaar is begonnen is dat de perfecte tijd om nieuwe dagverzorging aan te schaffen! In deze review lees je alles over de dagcrème van Estée Lauder “Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme”. Ik vertel wat ik er van vind, hoe hij bevalt en of ik verandering zie met de conditie van mijn huid!

Wat is de “Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme”?

Het is een van de dagcrèmes van Estée Lauder die niet anti-aging is (nog niet echt nodig) maar wel volop moet hydrateren en ook je huid zou moeten verdedigen tegen de eerste tekenen veroudering. Dan denk je misschien; wat voor tekenen? Je kunt denken aan fijne lijntjes rondom ogen en lippen etc. De crème werkt volgens de verpakking met de beste UVA protectie tegen zonnestraling. Je huid moet er frisser, zachter en er stralender uitkomen te zien!

Een hoop beloftes jaja, als je dit op de verpakking hebt gelezen dan móet je hem gewoon kopen!!!

Verpakking en potje

Wat valt als eerste op?

De verpakking! OOOOMG! Zowel het doosje eromheen als de pot waar de crème inzit, zijn echte bliktrekkers! De kleur mintgroene kleur die ze hebben gekozen oogt super clean en fris waar ik helemaal happy door werd. Sowieso ziet het potje er heel luxe uit door de gouden dop en door het gewicht van het potje (best zwaar!)

Daarna valt de crème je erg op, want hij is ook groen! Een beetje licht komkommergroen, oogt super fris en fruitig.

image1-1

Hoe brengt hij aan?

Ik heb gekozen voor de crème voor de droge huid (mijn huid heeft op dit moment echt een vollere crème nodig) maar hij is er ook voor de normale huid. In de crème die ik heb zitten meer kalmerende ingrediënten en is de textuur voller.

Hij brengt ontzettend fijn aan, de textuur voelt super zacht en weelderig op je huid. Het voelt direct enorm comfortabel, zeker als je net uit de douche komt en je huid voelt zo ontzettend trekkerig aan! En desondanks dat de crème best rijk is, trekt hij gemakkelijk in!

daywear esteem lauder

Wat zie ik voor resultaten voor mijn huid?

Het is altijd lastig, als je een crème voor het eerst gebruikt, om meteen een oordeel te geven. Echt effect zie je pas na een bepaalde tijd. Soms is dat al een week, soms is dat een maand! Een jaar geleden heb ik ook de Daywear van Estée Lauder gekocht, alleen toen de variant voor de normale huid! Daar was ik al ontzettend van onder de indruk, de textuur is gewoon ontzettend fijn. En elke keer als je hem aanbrengt voelt het als een feestje! Toen merkte ik echt dat mijn gezicht er mooier en ook stralender uitzag. Dat kwam voor een groot deel door de hydratatie, want die was heel fijn!!

Nu heb ik de rijkere variant en deze vind ik nog íets fijner zelfs, omdat hij iets voller is. Je huid voelt zoveel fijner aan, ook had ik wel eens last van rode bultjes (door het dragen van make-up etc.)  en daar heb ik nu helemaal geen last meer van. Dat merkt ik al na een paar dagen dat mijn huid qua conditie meteen vooruit ging.

Conclusie

Deze dagcrème voelt echt als zonovergoten lente op je huid, hij verzorgt – hydraten – kalmeert en voedt. Mijn huid voelt veel fijner aan. Ook de SPF factor is natuurlijk fijn! Of je nu echt vroegtijdige veroudering al tegengaat, dat weet ik niet. Maar mijn huid ziet er in ieder geval top uit!

Zijn er nog minpunten?

Ik mis een spateltje!! Ik wil niet de hele tijd met mn vingers in de pot (niet hygiënisch), dus gebruik een spateltje van een ander potje dat ik nog had. Ook de prijs is wel ehm…. een rib uit je lijf! €53,95 maar de pot zit helemaal vol en je hebt maar echt kleine beetjes nodig waardoor je er met gemak een paar maanden mee kan doen! Gewoon kopen als je kortingsbonnen hebt van Ici Paris XL of Douglas, dan scheelt dat je al gauw een tientje!

handtekening

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *