Review – Fashion Lipstick W7 Vanilla

w7

W7 heeft een nieuwe serie nude-achtige lipsticks op de markt gebracht en in deze blog review ik een van die lipsticks in de Vanilla kleur. Ik vertel hoe hij aanbrengt, of hij lang blijft zitten en laat het resultaat zien.

De soort lipstick

De collectie Fashionlipstick van W7 bestaat uit een aantal lipsticks waarbij nu een speciale collectie is uitgebracht in alleen maar matte nude-achtige kleuren. Ze liggen allemaal tussen het rosé en bruin in en zijn vrij mat zonder glitters of shimmers.

Wat viel mij als eerste op?

Ik zat in eerste instantie enorm te twijfelen welke kleur ik zou nemen. Ik heb nu gekozen voor de Vanilla kleur, een mode zachte nude-tint. Niet te rosé, niet te bruin, heel naturel en toch echt nude! Er was ook nog een rose-achtige kleur die ik graag wilde maar toen herinnerde ik mezelf eraan dat ik al echt teveel rosé lipsticks heb en heb ik braaf een andere tint gekozen. (Beetje variatie erin houden he ;).

De prijs is trouwens ook echt ongelooflijk: €1,19.

unspecified-10

De verpakking

De verpakking is echt budgetgericht, dun gekleurd plastic, niet teveel poespas en dus vrij eenvoudig. Wat helemaal prima is, ik verwacht met zo’n prijs ook niet een Chanel-look-a-like verpakking.

Hoe brengt de lipstick aan?

Hij is super zacht en fluweelachtig. Daardoor brengt hij gemakkelijk aan, in tegenstelling tot andere matte lipsticks die nog wel eens keihard kunnen voelen. Hij dekt redelijk na een laag, al ben ik geneigd om twee lagen aan te brengen. Als je eerste een concealer over je eigen lippen aanbrengt, komt de pigmentatie van de lipstick daarna veel beter naar voren.

De geur is trouwens heerlijk, een klein beetje zoetig & frambose-achtig.

unspecified-11

Hoe blijft hij zitten?

Doordat hij wat zachter is, blijft hij iets minder goed zitten dan de gemiddelde lipstick. Daarom zou ik aanraden om eerst lippotlood of concealer aan te brengen, zodat je al een soort van “opvang”laagje hebt. Ik moest hem elke 2 uur opnieuw aanbrengen. Niet echt kissproof maar ach, hij plakt in ieder geval ook niet! Dus dat is weer een plus!

unspecified-12

De conclusie

Voor zo’n zacht prijsje heeft W7 een hele lipstick op de markt gebracht. Hij brengt makkelijk en snel aan, ruikt fijn en laat een comfortabel gevoel op je lippen achter. Zeker in de winter is een wat zachtere en vettigere lipstick heel fijn! De kleur is heel erg mooi maar blijft niet super goed zitten. Dat geeft niet, want ik breng hem met liefde weer opnieuw aan!

De Fashion Lipsticks kun je bij de Big Bazar kopen voor €1,19.

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *