Review Kruidvat Instant Self Tan

instant bronzing mousse

Nu de zomer weer in aantocht is, wilde ik heel graag een review maken van de Instant Self Tan van Kruidvat. Dit is niet zomaar een selftanner, het is een mousse die je direct een zongebruinde teint geeft. In deze review vertel ik mijn ervaringen over dit product.

Kruidvat heeft nog niet zo lang deze Instant Self Tan mousse in het assortiment en wat mij direct aantrok is het feit dat je meteen resultaat hebt van dit product. Bij de meeste bruin-zonder-zon producten moet je 6-8 uur wachten totdat de bruine kleur zich ontwikkeld heeft (super onhandig als je een feestje hebt) maar dat is niet het geval bij deze mousse. Direct als je hem aanbrengt zie je al resultaat. Dat is de eerste kleur en die was je er ’s avonds weer af. De tweede (en uiteindelijke) kleur ontwikkelt zich na 6 uur en die blijft dan ook 2-3 dagen zitten. Ik laat het zien in deze nieuwe video:

Hieronder zet ik de plus- en minpunten voor je op een rijtje

Pluspunten

  • Hij geeft direct resultaat
  • De mousse trekt super makkelijk en snel in
  • Hij geeft een mooie kleur af (ook als je super wit bent, zoals ik)
  • Prijsje is erg fijn; €4,55

Minpunten

  • De vlekken in je kleding/handdoeken krijg je er haast niet uit (ik had wat mousse gemorst op een shirtje 🙁 en die kon ik daarna weggooien)
  • De mousse trekt snel in, dus je moet hem extra goed & vlot uitsmeren zodat je geen oneffenresultaat krijgt
  • Een handschoen erbij gebruiken is handig, zodat je geen vieze handen krijgt, maar die moet je dan wel apart aanschaffen

Ik vind dit zeker een aanrader, het feit dat hij zo gemakkelijk in gebruik is en direct een mooie bruine teint geeft is echt fantastisch! Je moet dus alleen een beetje oppassen met kleding en witte handdoeken. En zeker van te voren even je huid scrubben, zo krijg je het mooiste resultaat!

Heb jij deze al uitgeprobeerd? Laat het me weten!

Liefs,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *