Review – Nano-ring haar extensions

Al een tijd lang wilde ik graag weer langer haar, dus werd het tijd om deze wens in vervulling te brengen! Ik heb nano-ring haarextensions laten zetten in Den Haag bij The Xtensionstore! In deze blog vertel ik je er meer over, en of het goed bevalt!

Sinds ik mijn eigen haar blondeer merk ik dat het toch lastig is om mijn haar langer te laten groeien dan over mijn schouders. Vaak moet het alweer geknipt worden voordat het echt lang kan groeien en de onderkant wordt snel dunnig, waardoor lang haar er sowieso niet erg mooi en vol uitziet!

Via een vriend die een salon heeft in Den Haag (The Greenhouse Salon) kreeg ik de gegevens door van een salon in Den Haag waar nano-ring extensions worden gezet, The Xtension Store! Dus ik belde de eigenaresse Angelique en ik kon direct na mijn eigen kappersafspraak (Corona uitgroei bijwerken – het was echt heel hard nodig) bij haar terecht!

Bekijk hier mijn video of lees verder voor de blog:

Nano-ring extensions – wat zijn het?

Nano-ring extensions zijn ultra dunne hairextensions (kleiner dan microring extensions) die juist geschikt zijn voor mensen met fijner haar. De ringetjes worden aan je eigen haar geregen waardoor dit minder slecht voor je haar is dan bijvoorbeeld wax-extensions die soort van gelijmd worden aan je eigen haar. Ook zijn ze minder zwaar en kun je ze er gemakkelijk uit laten halen doordat ze alleen met een ultra klein ringetje vast zitten!

Dit is ideaal voor bijvoorbeeld mijn blonde haar, omdat ik dus vrij fijn haar heb wat makkelijk afbreekt. Ik heb eerder haar extension clip-ins gebruikt voor feestjes, maar deze zijn vrij dik en zwaar waardoor je toch bang bent dat mensen makkelijk die matjes zien zitten. Geen ideale oplossing dus! En daarom kwam ik zo op nano ring extensions uit.

Hoe ging het in zijn werk?

Ik ging in de stoel zitten bij Angelique, een super aardige en gezellige vrouw trouwens, en nadat we de juiste kleur hadden bepaald (ik kreeg een mix van licht en donkerblond gecombineerd per plukje haar) begon Angelique alle plukjes een voor een in te zetten, ze begon onderop en werkte zo naar boven toe.

Het duurde ongeveer 2 uur en ze hield rekening met hoe ik mijn haar draag. Ik heb bijvoorbeeld altijd mijn scheiding rechts zitten, zodat ze aan de linker kant de ringetjes iets hoger kon plaatsen (mijn haar valt er toch altijd overheen) en ze de ringetjes rechts juist iets lager hield. Na twee uur zaten ze er allemaal in en dit was het resultaat:

Het eindresultaat!

Daarna hebben we mijn haar nog gekruld en dit was het resultaat – ik was zo blij!!

nano ring extensions krul

Zoals je ziet mixt de kleur echt geweldig met mijn eigen haarhaar, je ziet er haast niets van – ideaal! Wel was het gevoel even wennen, het voelt toch iets zwaarder maar zeker minder zwaar dan met clip-ins! De krullen vond ik ook onwijs mooi! Desondanks ik eigenlijk niet zuuuulk lang haar wilde, heb ik het toch redelijk lang gelaten en niet verder bijgeknipt.

Een maand later – hoe bevalt het nu?

We zijn nu een maand later en het bevalt nog onwijs goed! De extensions blijven goed zitten en de kleur is nog steeds onwijs mooi! Wel moet ik wennen aan het elke dag stijlen van mijn haar en ook is je haar wassen wel een aardig werkje geworden (vooral het föhnen nadien, dat kost veel tijd!) maar ik ben er echt nog onwijs blij mee. Toevallig heb ik er vanmorgen een plukje uitgeborsteld per ongeluk, maar dit kan gebeuren en is niet erg. (er zitten bij mij meer dan 75 plukjes in). De prijs is € 2,- per plukje, ik kwam op € 180,- uit. Dit is echt een prima prijs voor haar extensions!

Het is wel super belangrijk dat je deze extensions heel goed verzorgd, ze worden sneller droog (dit komt omdat dit Braziliaans haar is, wat al  natuurlijk is gekleurd en chemisch is behandeld) Gelukkig heb ik producten meegekregen om ze te verzorgen. Zo heb ik een hitte-beschermend haarserum van Chi gekregen, een speciale borstel (je kunt ook een tangle teezer gebruiken) en een shampoo en conditioner van PoP (zonder parabenen, niet getest op dieren etc.).

Wil jij ook hair extensions laten zetten? Maak dan je afspraak via de site van the Xtensionstore: https://www.xtensionstore.com/

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *