Review – Revolution Fix & Focus Liquid Concealer

revftRevolution wordt steeds beter verkrijgbaar in Nederland, eerst zag je af en toe wat producten bij Kruitvat liggen en nu heeft Etos ook verkooppunten! Toen ik dat zag moest ik even een product kopen om uit te proberen. In deze review lees je alles over de Fix & Focus Liquid Concealer van Revolution!

Eerste indruk

Wat mij als eerste opviel was de verpakking; hoe mooi en simpel is die? Van mij hoeft het ook niet anders, ik vind het ontzettend mooi gewoon zo eenvoudig! Applicator is gewoon prima, een soort lipglossborsteltje.

Wat mij daarna opviel waren de kleuren die je kon kiezen van deze concealer. Er waren drie tinten, en ze waren eigenlijk naar mijn idee allemaal vrij donker! Ik kies altijd de lichtste tint, maar in dit geval moest ik de tweede kleur kiezen omdat ik de allerlichtste veel te rosé vond. Ik heb gekozen voor de ena lichtste tint: 02 Fair. Deze heeft een gelige ondertoon die het beste bij mijn huid past.

rev4

Dekking

Ik had hele hoge verwachtingen van de dekking aangezien Catrice ook zo’n geweldige budgetconcealer heeft uitgebracht. En op het eerste moment lijkt de dekking ook geweldig:

image1-4

Maar vervolgens werk je hem uit en blijft er toch vrij weinig over van de pigmentatie vind ik. Hieronder kun je dat zien:

image3

 

Dat is enorm jammer want op het eerste gezicht lijkt hij super gepigmenteerd. Hij versmelt wel makkelijk met je huid, maar toch is hij niet zo ontzettend diep qua pigmentatie. Je ziet de gelige zweem nog wel, maar het is niet het “wauw!”-effect. Waar ik wel achter kwam is dat de concealer beter werkt over een foundation heen. Dus eerst je foundation aanbrengen en daarna pas de concealer. Dan werkt de foundation als een soort van basis en is de dekking van de concealer ook beter.

Conclusie

Ik zou deze concealer van Revolution niet nog een keer kopen, de dekking vond ik toch wat tegenvallen. En die van Catrice die dekt zó geweldig dat mijn verwachtingen iets te hoog gespannen waren denk ik. Ook van de soort kleur was ik niet heel erg onder de indruk. Het is niet licht genoeg. Helaas :(. De prijs was wel fijn €3,99, dus gelukkig niet super pijnlijk ;).

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *