Review – “Satin Stay” Cream to Powder van Catrice

unspecified-2In deze blog vertel ik jullie alles over de Cream to Powder Eyeshadow & Liner van Catrice Cosmetics uit de Satin Stay lijn. Het is een echt blikvangend product dat je zowel als eyeliner als oogschaduw zou kunnen gebruiken.

Als aller eerst: wat is de Cream to Powder van Catrice nou precies?

Deze oogschaduw komt als een vloeibaar product, waardoor het op het eerste oog een soort van vloeibare oogschaduw/eyeliner lijkt, maar vervolgens werk je hem uit en wordt hij veel meer als een oogschaduwpoeder. Heel bijzonder. Ik zal hieronder een paar foto’s ervan neerzetten:

Zo ziet het eruit als je een swatch maakt:

unspecified-4

 

Op het eerste oog ziet het er vloeibaar uit toch? Als een soort lipgloss achtig iets, het voelt ook een beetje crèmig aan en het is niet heel dun van structuur. Echt romig en vol en ook heel dekkend op het eerste oog.

Dit gebeurt er vervolgens als je het uitwerkt:

unspecified-6 unspecified-5

Het lijkt zelfs een soort highlighter te worden, heel bijzonder! En het is direct soort van “droog” en poederig! Het voelt ook heel poederig aan. En het leuke is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je hem uitblendt. Als je hem heel erg uitblendt houd je echt een soort shimmer over, blend je hem iets minder uit dan is het echt een “WOW” effect op je ogen. Bekijk hieronder mijn make-up ermee:

unspecified-7Ik heb de kleur 010 “Pearlafomia Dreaming” gekozen en die is vrij wit, daarom heb ik er nog een klein beetje goudkleurige oogschaduw overheen aangebracht zodat het effect minder wittig is. Maar die shimmer (!!!!) OMG! Hij voelt ook heel prettig aan, en hij blijft gedurende de dag echt fantastisch zitten!

Zijn er nog kleine minpuntjes?

Enige minpuntje vind ik, is dat het heel lastig in de winkel was om te zoeken naar eentje die nog “ongebruikt” was. Zo vaak heb je producten bij de Kruitvat die als tester zijn gebruikt, echt jammer! Dus zoek deze vooral bij een kleinere kruidvat waar minder mensen komen! Daarnaast vind ik het penceeltje ook te dik om echt als eyeliner te gebruiken. Daar heb je echt wel een ander kwastje voor nodig en is het applicatieborsteltje veel te dik voor:

unspecified-3Conclusie

Een echt TOPproduct van Catrice, dat weer totaal anders is dan andere producten. Het geeft je ogen echt een WAUW-effect en is perfect voor een feestje of op de dagen dat je je lekker glamourous voelt!

unspecified-8De Satin Stay Cream to Powder is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €2,00.

Ik hoop dat je deze review leuk vond en als je nog vragen, suggesties of tips hebt, let me know!

handtekening

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

3 Comments

  1. Jij kan zo mooi make-up aanbrengen!
    Hiervan mag je nog best een x filmpje van maken. Onwijs mooi weer ! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *