Review met vriendinnen – Is dit de beste mascara ooit?

Omdat ik altijd in mijn eentje review, leek het me leuk om ook eens andere mensen producten te laten testen! Dus ik vroeg drie vriendinnen om de nieuwste mascara van Essence uit te proberen en me te laten weten wat ze er van vonden! De ondervindingen heb ik verwerkt in een nieuwe video!

Mijn vriendinnen Merel, Romy & Michelle gebruiken eigenlijk nooit budgetmake-upproducten, zelf hebben ze mascara’s van Max Factor of Maybelline of L’Oréal. Daarom vond ik het ook extra leuk om ze eens zo’n goedkope mascara van Essence voor iets van €2,89 te laten uitproberen!

Ik had mijn vriendinnen geïnstrueerd om de mascara een week lang te gebruiken en ze mochten niet met elkaar over de bevindingen van de mascara praten. (haha, ik ben echt super streng:D) Want ik was bang dat ze anders elkaar zouden kunnen beïnvloeden en ik wilde graag onafhankelijke meningen.

De nieuwste mascara van Essence is de Volume Stylist Lash Extension Fiber mascara. Het is een hele bijzondere mascara met allemaal minuscule vezels om je wimpers extra te verlengen. Hoe dat werkt? Ik leg het uit in onderstaande video!

 

Ik hoop dat je de video leuk vond. Heb je deze mascara zelf al uitgeprobeerd? Laat me weten wat je ervan vind!

XOXO,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *