Tip – Zo maak je je blush minder fel

Foto 15-01-15 11 54 36

Soms koop je blushes in kleuren die dan net iets te hard zijn qua kleur, waardoor je hem misschien iets minder gebruikt. Erg jammer! Daarom wil ik je een makkelijke tip meegeven om je blush minder hard van kleur te maken!

De blush van de foto van Chanel is erg fel, bijna fluor rose! Daardoor gebruik ik hem minder dan eigenlijk de bedoeling was omdat de kleur zo heftig is. Sommige blushes brengen ook minder makkelijk aan omdat ze niet heel poederig zijn of vagen minder goed uit. Maar ik heb een oplossing gevonden!

Als je je compact powder of losse poeder iets mengt met je blush zorgt dit ervoor dat de kleur net iets minder heftig is, en je kunt je poeder makkelijker aanbrengen omdat hij vanzelf iets makkelijk uitblendt door de combinatie van deze twee producten. Makkelijk toch?

Liefs,

Lotje

 

 

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

  • Haay Roselie,

   Bedankt voor je vraag. Er zijn verschillende manieren om het te mengen:
   1) als je een diepe deksel hebt van het losse poederdoos, dan kun je daar wat losse poeder indoen, vervolgens met je kwast blush op je kwast doen en dan door het dekseltje heen halen met de losse poeder. Zo meng je het het makkelijkst met elkaar.
   2) als je geen diepe deksel hebt van het losse poeder dan kun je ook eerst wat losse poeder aan je kwast doen en daarna wat blush op je kwast aanbrengen om het zo wat te mengen en daarna aan te brengen.

   Hopelijk heb ik je hiermee geholpen!
   Liefs!
   Lotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *