Tips – Aanbrengen nepwimpers

Nepwimpers zijn een van de beste uitvindingen ten alle tijden, maar misschien vind je het wel lastig om nepwimpers aan te brengen. In deze nieuwe video geef ik je tips hoe je nepwimpers het beste kunt aanbrengen en heb ik ook een paar handige trucjes!

Bekijk hieronder de video:

Als je het voor- en naresultaat wilt zien, aanschouw hieronder :)!

Gek genoeg lijkt mijn eigen make-up ook ineens intenser te worden, alleen al door de eyeliner en valse wimpers!

voornawmpers

Valse wimpers zijn dus iets anders dan wimperextentions. Wimperextentions zijn kleine plukjes wimpers die door iemand anders worden opgezet. Deze extentions kunnen dan een aantal weken blijven zitten. Maar ik ben er niet echt fan van omdat het (net zoals met hairextentions) je eigen wimpers echt schaden. Er zitten meer voordelen aan nepwimpers naar mijn mening want:

  • Je kunt de wimpers meerdere keren gebruiken, als je ze goed schoonmaakt
  • Het ruïneert je eigen wimpers niet
  • Het is ideaal voor een feestje
  • Het geeft je blik een intenser effect
  • De wimpers van Essence zijn echt ideaal, makkelijk aan te brengen en goedkoop (€2,59)

Dit zijn de wimpers van Essence waar ook een tubetje lijm bij zit, dat je nog meerdere keren kunt gebruiken! Heel handig!

Foto 05-08-15 15 53 30

 

Hier onder nogmaals het resultaat. Ik had zelf een grijzige dagmake-up aangebracht, de eyeliner maakt het samen met de valse wimpers meer een avond/feestmake-up. Daarom zou ik deze wimpers alleen voor feestjes en avondjes uit en dergelijke gebruiken.

 

wimpert

 

Ik hoop dat je mijn video leuk vond, ik ga nog een andere video maken waarin ik laat zien hoe ik de nepwimpers knip en ze vervolgens aanbreng. Het knippen van nepwimpers kan het ook vergemakkelijken om ze aan te brengen!

Doe jij wel eens nepwimpers op? Of ga je het nu wel een keer proberen? Laat het me weten, en als je nog andere dingetjes kwijt wilt kan dat natuurlijk ook in de comments!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

    • Ahhhh, maar oefenen baart kunst! Kun jij ook merken dat je extentions ervoor zorgen dat je eigen wimpers veel minder worden?

      Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *