Tips tegen droge lippen

Ah, het najaar staat voor de deur en dat merk je direct! Je huid voelt schraler en je hebt sneller last van droge lippen. Uitgedroogde lippen voelen behoorlijk vervelend en soms ook pijnlijk! Daarom geef ik je in deze blog/video mijn beste tips tegen droge lippen!

Bekijk hieronder mijn video waarin ik je tips geef en een DIY lipscrub maak of lees mijn tips onder de video!

Lees hieronder mijn tips tegen droge lippen:

Tip 1: Scrub je lippen
Zo haal je losse velletjes weg en zorg je dat je lippen veel zachter aanvoelen. Je stimuleert de bloedcirculatie, je lippen zien er daarna voller en zachter uit! Doordat je de velletjes wegscrubt kunnen lipproducten ook veel beter inwerken. Zie de video voor een fijne DIY lipscrub!

Tip 2: Gebruik oogcrème 
Oogcrème op je lippen voelt zo fijn en werkt direct! Omdat oogcrème speciaal is gemaakt voor de tere huid onder je ogen, werkt hij ook super goed op je lippen en prikt hij niet. Gewoon even voor het slapengaan een goede laag oogcrème aanbrengen en voilà, de volgende ochtend voelt het veel beter!

Tip 3: Rosebud Salve <3
Rosebud salve kun je kopen bij sommige filialen van Douglas en Etos, of gewoon via bol.com bestellen. Het is een soort van vaseline/blistex achtig maar toch heel anders! Het is iets harder, het ruikt heerlijk en heeft veel verzorgende stoffen in zich waardoor je lippen direct beter aanvoelen. Dit is echt een van mijn absolute favorieten!! Ik gebruik het zelfs op en rondom mijn ogen voor ’s nachts, als mijn ogen een beetje gevoelig zijn.

Tip 4: Gebruik een washandje
Ik ben dol op washandjes, ik gebruik ze om make-up af te halen ’s avonds omdat ze ook je gezicht lichtjes scrubben en je huid super schoon maken! Je kunt ook een washandje gebruiken om je lippen te scrubben met warm water! Dat voelt zooo lekker!

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt en dat je deze blog leuk vond om te lezen! Heb je zelf nog tips? Let me know!

XOXO,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *