Tips om je make-up er af te halen!

Een van de dingen waar je je huid zo’n plezier mee doet, is om je make-up er ’s avonds goed af te halen. En ik weet het, ik ken het, ik snap het – als je een avondje uit bent geweest is het wel het laatste waar je zin in hebt! Toch super belangrijk om huidveroudering tegen te gaan, te zorgen dat je geen puistjes krijgt en on your way to a flawless skin bent!

Niet alleen is make-up verwijderen veel fijner om mee te slapen, ook zorg je ervoor dat je geen puistjes of uitslag krijgt. Een meisje op internet liet zien wat er gebeurt met je huid als je een maand je make-up niet verwijdert. Echt awful, bekijk het hier:

Daarom, lekker die huid reinigen na een dag werken/uitgaan/studeren etc. Het is een soort van ritueel bij mij geworden en ik word er ook super zen van. Het warme water over je gezicht, je spoelt letterlijk alles van die dag eraf!

Bekijk hieronder de video die ik heb gemaakt! Ik geef je product tips en easy ways om je make-up super snel te verwijderen!

Ik hoop dat je iets aan mijn video hebt, en ik wens je alvast heeeeele fijne feestdagen!

On our way to a flawless skin in 2019!

Liefs XOXO,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *