Tips – Zo blijft je lipstick perfect zitten!

Als je een fervent lipstickdrager bent (haha het rijmt :D) dan ken je het probleem wel… Het is zo vervelend als je lipstick hebt die in de lijntjes van je lippen trekt, of uitloopt of gaat korrelen. Erg vervelend! In deze video geef ik je tips zodat je lipstick PERFECT blijft zitten gedurende de hele dag!

Bekijk hieronder de video:

In de video gebruik ik de lipstick van Essence: Adorable Matt nr. 14. Echt een ontzettend fijne matte kleur die goed blijft zitten! Ik vind hem ook geweldig voor de feestdagen omdat hij zo door en door rood is!

Bekijk hieronder de foto vd lipstick:

De lipstick kost €2,39 en kun je kopen bij het Kruidvat!

Eventjes terugkomend op de tips die ik geef in de video:

 1. Breng lippotlood aan van te voren en kleur daarmee je hele lippen in! (Dus niet alleen de randjes)
 2. Kies een lipstift die niet te glossy/shiney is, maar juist een droge en hardere lipstick. Matte lipsticks zijn vrijwel altijd droog en hard. Te vettige lipsticks lopen veel sneller uit en trekken gemakkelijker in je lijntjes, dus die moet je vermijden.
 3. Poeder je lippen af met een tissue ertussen en breng daarna alsnog een laag lipstick aan
 4. Gebruik geen lipgloss, dat trekt helemaal in de lijntjes van je lippen
 5. Ga niet roken, of stop direct! Mensen die roken krijgen later lijntjes en rimpeltjes rondom hun lippen. Echt super zonde en daardoor loopt je lipstick ook makkelijker uit!

Dit waren alle tips die ik had! Ik heb deze video eigenlijk gemaakt naar aanleiding van een vraag van iemand op Instagram, die mij een privé bericht stuurde hierover. Heb jij nog vragen voor de Beauty S.O.S. rubriek? Laat het me weten, dan kan ik er een video over maken en daarin je vraag beantwoorden!

Opmerkingen of suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom!

handtekening

 

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

3 Comments

 1. Hey, super leuke video’s altijd.
  Ik heb bij de h&m doosje oogschaduw gekocht met nude tinten. Wil je weer is oog make up filmpje maken misschien? niet te donker maar wel feestelijk voor de feestdagen? Ik wacht met veel plezier op weer een nieuwe video! Liefs

  • Lieve Alliyah,

   Bedankt voor je verzoek! Echt een super goed idee en vandaag komt de tutorial voor de feestdagen online! Fijne dagen alvast en ik hoop dat je de video leuk zal vinden!

   XXXX
   Lotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *