Tips – zo kom je van die vervelende geurtjes af in je sneakers

sportshowroom

Als er een fashionitem is dat er én hip uitziet en comfy is dan zijn het wel sneakers. Maar je begrijpt dat je favoriete paar sneakers ook wel echt vervelend worden na een tijd, als je ze te vaak draagt; zweet en regen en zand zorgen nou niet echt voor een heel aangename geur. Vervolgens kunnen sneakers dan ook echt heel sterk gaan ruiken. Maar wat doe je tegen die vervelende geur van je sneakers? In deze blog geef ik je tips!

Tip 1. Doekje & desinfect handgel

Deze tip is echt super makkelijk en werkt direct! Je pakt een doekje (zoals een geel doekje of mag ook keukenrol of washandje zijn) en doet daar een een beetje desinfecthandgel (wat je bij het Kruidvat etc. kan kopen) op en vervolgens verdeel je dat over de binnenzool van je sneakers. Dan wrijf je goed met het doekje de gel in de zool en laat het opdrogen. Vervolgens zijn de geurtjes zo verdwenen! Eventueel herhalen als je sneakers erg vies ruiken!

Tip 2: Verander na een tijd je binnenzool

Heel veel sneakers hebben een uitneembare zool, en juist in die zool gaan de meeste bacteriën zitten waar die stinkende geur door komt. Maar deze kun je handig vervangen door andere inlegzooltjes. Die kun je kopen bij de schoenmaker of schoenenwinkels. Super handig en makkelijk!

XOXO,

Lotje

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *